Tea Tree Oil Gel Remedies

Tea Tree Oil Gel Remedies

Tea tree olie, wetenschappelijk bekend als Melaleuca alternifolia, is een natuurlijk plantaardig middel dat is gebruikt voor vele jaren in Australië, het land van herkomst van de tea tree waaruit de olie wordt gewonnen. De olie wordt in zijn natuurlijke staat en ook in de vorm van een gel. De helende voordelen van de tea tree olie zijn talrijk vanwege zijn antimicrobiële, desinfecterende en antibacteriële eigenschappen, waardoor het een uitstekende keuze om diverse aandoeningen te behandelen.

Acne

Acne treft mensen anders, van een milde, tijdelijke toestand tot een ernstige en terugkerende probleem. Bacteriën en olie verstopte poriën in het gezicht acne veroorzaken. Reinigen van de poriën van olie en bacteriën noodzakelijk om de aandoening te behandelen. Volgens een studie gepubliceerd in 2007 in de Amerikaanse Library of Medicine, een brouwsel van 5 procent tea tree olie is effectief bij de behandeling van milde tot matige acne. Dep de gel op de vlek in de avonduren een duidelijk verschil in de zwelling en roodheid van het gebied te produceren.

Koortsblaasjes

In een artikel van de Universiteit van Oxford Journal of Antimicrobial Chemotherapie, het aantal mensen dat door een koortslip, of recidiverende herpes labialis, varieert van 20 procent tot 40 procent van de bevolking. Virussen veroorzaken koortsblaasjes, en ze vaak opnieuw optreden. Over the counter of op recept medicijnen te behandelen dit virus; echter, als u wilt dat een natuurlijke behandeling, tea tree olie gel zorgt voor verlichting. Een studie uitgevoerd aan de universiteit van Oxford, toonde tea tree olie net zo effectief als standaard koortslip medicijnen. Het verschil in kosten maakt het gebruik van tea tree olie een gunstige keuze om een ​​koortslip te behandelen.

Nail Fungus

Tea tree olie gel wordt gebruikt als fungicide op gevallen van nagel schimmel behandeling in teennagels en vingernagels. Antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen van de olie remmen bacteriën die de schimmel veroorzaakt groeien en verspreiden, effectief bevrijden het deel daarvan. Theeboomolie toont belofte in de behandeling van sommige schimmelinfecties.

Voorzorgsmaatregelen

De American Cancer Society waarschuwt dat tea tree olie wordt giftig als ze worden ingeslikt. Langdurig gebruik kan ook leiden tot huidirritaties. U moet deze olie niet gebruiken als u zwanger bent of borstvoeding freeding.