Tandpasta Cures voor Acne

Tandpasta Cures voor Acne

Het vinden van de juiste behandeling van acne kan een vlekkerige situatie. Ernstige acne moeten altijd worden behandeld door een dermatoloog, maar veel milde vormen van gezicht acne kan worden opgelost door het gebruik van zelfgemaakte remedies zoals tandpasta. Associated Content en HealthCentral.com. melden dat tandpasta kan elimineren acne omdat natriumpyrofosfaat, silica en triclosan die algemeen in veel over-the-counter acne behandelingen bevat.

Tandpasta Cures

Er zijn verschillende varianten van tandpasta acne behandelingen om uit te kiezen. De eenvoudigste methode is om de tandpasta direct op het puistje. Andere home remedies zeggen dat de tandpasta behandeling is effectiever als het puistje wordt gewassen met zout water voor het aanbrengen, omdat het zoute water heeft natuurlijke reinigende en helende eigenschappen. Veel raden ook aan het plaatsen van een pleister over het puistje na de tandpasta wordt toegepast op de tandpasta op zijn plaats te houden.

Het kiezen van Tandpasta

Voordat u begint zappen uw zits, controleren om er zeker gebruik van tandpasta maken als een plek behandeling voor u geschikt is. Tandpasta behandelingen voor acne kunnen vaak irriteren ernstige acne voorwaarden en gevoelige huid. Als de huid rond je lippen rood nadat je je tanden poetst of als je het gevoel een branderig of jeuk wanneer je de tandpasta van toepassing zijn, dan is deze optie misschien niet voor jou. De tandpasta kan zelfs leiden tot meer irritatie en roodheid. Het wordt afgeraden tandpasta worden op enig ander deel van het lichaam naast het gezicht om deze reden. Er zijn verschillende soorten van acne lichaam wast zowel voorgeschreven en over-the-counter die voor de behandeling van affectieve lichaam acne.

Zodra u hebt vastgesteld dat de tandpasta je huid niet zal irriteren, de aanschaf van een tandpasta voor de taak. Regelmatige tandpasta wordt aanbevolen boven gel-of tandsteen-control tandpasta, die niet de neiging even doeltreffend zijn. Colgate en Crest zijn de meest aanbevolen, maar u kunt het product reviews voor tandpasta acne behandelingen in Acne.org zien.

Toepassing

Begin met het grondig wassen van je gezicht met warm water en zeep, een gezichtsreiniger of zout water. Dan, met uw vinger of een Q-Tip, zet een zeer kleine hoeveelheid tandpasta op het puistje. Gebruik de tandpasta spaarzaam en alleen op de puistjes zo niet de huid irriteren. Houd de tandpasta uit de buurt van uw ogen. Je moet een tintelend, maar niet een brandend, gevoel op de huid waar u de tandpasta toegepast voelen. Als brandend of jeuk optreedt wassen de tandpasta af van uw gezicht en breng aloë vera gel om de huid te kalmeren.

Breng vervolgens een verband over elk puistje dat tandpasta werd toegepast. Hierdoor kan de tandpasta om uw acne te drogen zonder gestoord te worden. Het verband zal de tandpasta op zijn plaats te houden en worden aanbevolen als je je gezicht aanraakt vaak, van plan om te slapen met de behandeling op of worden actief bewegen.

Laat de tandpasta op de puistjes tot het droogt. Droogtijd varieert, maar is meestal 15 minuten tot twee uur. Wees voorzichtig met het verlaten van de tandpasta op je huid 's nachts. Het verlaten van de tandpasta op je puistjes te lang daadwerkelijk kan leiden tot meer roodheid en irritatie.

Na de tandpasta droog is, verwijder dan de pleisters en het gebruik van een washandje en warm water, zeep of gezichtsreiniger. Zorg ervoor dat je je ogen dicht als je je gezicht wassen, zodat alle resterende tandpasta niet in hen krijgt. Dep je gezicht droog met een handdoek. Uw huid kan lijken uitgedroogd in het gebied rond het puistje. Als de huid rood of geïrriteerd toepassing aloë vera gel of een olie-vrije moisturizer.