Tandpasta Alternatieven

Tandpasta Alternatieven

Commerciële tandpasta bevat chemicaliën, kunstmatige smaakstoffen, conserveringsmiddelen en kunstmatige zoetstoffen. Tandpasta is bedoeld om te werken in tandem met een tandenborstel en flos aan tanden en tandvlees te reinigen en om de algemene mondgezondheid te behouden. Voorstanders tandpasta alternatieven beweren dat dit doel kan worden bereikt door veiligere, volledig natuurlijke producten.

Zeezout en bicarbonaat

Keuken nietjes zeezout en bicarbonaat kan worden gebruikt als alternatief voor commerciële tandpasta. Baking soda bleekt tanden, terwijl zeezout stimuleert speekselvloed en verlicht kiespijn. De toename van de speekselproductie fungeert als een antibacteriële oplossing voor de tanden, en het de baking soda zelfs alkalizes speeksel. HealingTeethNaturally.com moedigt mensen aan om zeezout in plaats van keukenzout gebruiken vanwege mineralen zeezout en sporenelementen. Omdat alle zouten zijn corrosief, mag deze methode niet worden gebruikt door mensen met metalen vullingen, kronen of braces.

Tooth Soap

NaturalHealthRestored.com adviseert hoogst Tooth Soap. Het is een commercieel product met natuurlijke ingrediënten en essentiële oliën die gezond tandvlees promoten. Geen van de Tooth Soap producten bevatten fluoride, glycerine of natriumlaurylsulfaat. Klanten kunnen kiezen uit verschillende smaken, waaronder traditionele pepermunt, en tussen de vloeibare en droge schilfers.

Waterstofperoxide

Waterstofperoxide is een alternatief dat op natuurlijke wijze helpt tanden witter. Er zijn een verscheidenheid van waterstof peroxide op de plank, maar als het gaat in je mond, is het belangrijk om food-grade waterstofperoxide kopen met een concentratie van 3 procent of zwakker. Zowel HealingTeethNaturally.com en NaturalHealthRestored.com raden het gebruik van waterstofperoxide als een alternatief periodiek wanneer u een beetje extra whitening macht. Langdurige blootstelling aan waterstofperoxide kan glazuur dringen en verzwakken tanden.

White Clay

Fijngemalen witte klei wordt gebruikt als een tandpasta alternatief door het te mengen met kokend water, zeezout en tea tree of pepermuntolie. Bevochtigd witte klei hoeft niet lang houdbaar, en hoewel de olie te voorkomen bacteriën uit de fokkerij, is het het beste om kleine batches van witte klei tandpasta maken. HealingTeethNaturally.com stelt dat witte klei is makkelijk op email, verhoogt tand kracht en helpt bederf te voorkomen.

Xylitol

Xylitol is een suikeralcohol zoeter in-holte voorkomen kauwgom. HealingTeethNaturally.com stelt poetsen met zuivere xylitol poeder als alternatief voor tandpasta. Borstelen met xylitol verluidt doodt bacteriën die tandbederf en de vorming van tandplak veroorzaakt, elimineert tong coating en voorkomt parodontale (tandvlees) ziekte.