Tandheelkundige toepassingen voor Aloe Vera

Tandheelkundige toepassingen voor Aloe Vera

Aloë vera is een plant die is gebruikt om medische redenen sinds bijbelse tijden, volgens Bill Wolfe DDS, NMD in een artikel Enhancedtoothpaste.com. De voedingsstoffen in de bladeren hebben de mogelijkheid om te verzachten en te genezen. In 1976, Wolfe kwam over Russische studies dat aloe vera's te gebruiken voor het behandelen van tandvleesaandoeningen toonde. Sindsdien is de aloë vera plant is gebruikt voor een verscheidenheid van verschillende tandheelkundige behoeften.

Gom Anti-Inflammatory

Tandvlees kan gevoelig zijn na verloop van tijd uit ruwe tandenborstels, flosdraad, tandenstokers, knapperig voedsel, tandpasta schuren en ga zo maar door worden. Tandpasta slijtage is het dunner worden van de beschermende lagen van een blootliggende wortel door een schuurmiddel. Volgens een artikel op Iasc.org, Dr. Timothy E. Moore van The International Aloe Science Council schreef hoe aloë vera afweersysteem van uw lichaam kan verbeteren en te kalmeren pijnlijke en gezwollen tandvlees. Directe toepassing op de getraumatiseerde gebieden zal de pijn te verlichten.

Mond laesies

Volgens hetzelfde artikel op Iasc.org, Moore ging op te schrijven over de mond laesies en hoe ze kunnen ook worden behandeld met aloë vera. "Acute mond laesies worden verbeterd door directe [aloë vera] applicatie op herpetische virale laesies, aften, aften, en scheuren die zich op de hoeken van onze lippen. Gum abcessen worden gekalmeerd door de toepassingen." Tijdens studies Dr. Wolfe's op Enhancedtoothpaste.com, vond hij dat aloë vera gel kan gewoon effectief als Prednisolon en Indometacine voor gezwollen en geïnfecteerde tandvlees zijn.

Kunstgebit / Partials

Tandheelkundige patiënten die een kunstgebit of partials dragen kan een groot deel van de mond en tandvlees pijn ervaren als gevolg van de constante wrijving veroorzaakt door slecht gemonteerd mondstukken. "Aloë vera kan ook worden gebruikt om implantaten te ontsteking door bacteriënverontreiniging controle," Moore opgenomen in zijn studie Iasc.org. Studies Bill Wolfe bij Enhancedtoothpast.com gebleken dat tandpasta met aloë vera zachter op tandvlees, prothesen en boventonen dan de meeste tandpasta op de markt, die schurende ingrediënten zijn.

Anti-Viral

Met betrekking tot de virale omstandigheden op Iasc.com, Moore schreef: "Als een parodontoloog gebruik te maken van aloe vera in verschillende consistenties voor de afgelopen 14 jaar met meer dan 6.000 gedocumenteerde patiënten die zijn behandeld met applicaties, ik heb opmerkelijke genezing, verminderd oedeem waargenomen, en pijnbestrijding. " Hij genoemde verschillende aandoeningen die de mond en het tandvlees, die alle kunnen worden behandeld met rechtstreekse toepassing van aloë vera kan aanvallen. Onder deze zijn desquamatieve Gingivitis, acute monocytische leukemie en hematologische aandoeningen.

Extractie

Ten slotte kan aloë vera kalmeren en te genezen tandextractie wonden. Wanneer wortels worden blootgesteld bij een verstandskies extractie kan bijvoorbeeld aloë vera comfort voor deze patiënten lijden aan droge sockets, volgens Breathsofresh.com. Deze site heeft ook verklaard dat aloe vera "heeft ontgiftende elementen en bevordert de celgroei. Onderzoek heeft aangetoond dat het gebruik van Aloë Vera kan versnellen het genezingsproces en heeft daarom grote voordelen in de tandheelkunde wereld."