Ta reda plats för en plattform Swing

En plattform terapi swing är en stor, platt gunga som hänger från taket. Plattformen swing är utformad för att hjälpa barn med speciella behov bli medvetna om, och hantera sina kroppar på egen hand. Plattformen swing är speciellt utformad för barn med sensorisk integration dysfunktion. Gungan hjälper barnen att bli medvetna om olika sätt att hantera sina kroppar och hjälper till med ett barns vestibulära systemet kontroll också. Om du installerar en plattform swing, är det viktigt att testa omkrets swing rörelse så att den inte slår i väggar, dörrar eller andra föremål.

Instruktioner

•  Bestäm hur långt ner du vill gungan hänga från taket. Detta kommer att ändra hur mycket utrymme svingen kräver. De flesta plattform gungor hänger mellan två och tre meter från marken.

•  Tape toppen av repet till taket för att testa svingen av plattformen. Beräkna svingen av plattformen genom att svinga repet så långt som möjligt i en cirkelrörelse. För sex meter rep gungan kan resa i en sex fot omkrets. Den Consumer Product Safety Commission rekommenderar också ytterligare sex fot buffert från swing till alla andra föremål eller väggar.

•  Markera placeringen plats på taket med en blyertspenna. Leta reda på närmaste tak reglar med en regeldetektor. Borra ett stort krok i taket reglar och fäst "S" kroken. Knyt repen säkert till "S" krokar.

•  Fäst swing till repen. Swing den runt en sista gång för att se till att gungan inte kommer stöta på väggar, föremål eller fönster. Om du inte är nöjd med placeringen, kan du flytta den till en annan plats.

Tips

  • Installera bara en plattform gunga för en särskilda behov barnet vid en läkares rekommendation. En plattform swing kan orsaka problem för vissa särskilda behov barn.