Symptomen van slechte doorbloeding in de handen en vingers

Slechte circulatie in de handen en vingers kan worden veroorzaakt door een breed scala van aandoeningen, stoornissen en ziekten. Natuurlijk, aan te wijzen of u last heeft van een slechte bloedsomloop, moet u de symptomen van deze bijzondere voorwaarde te begrijpen. Raadpleeg een arts voor verdere diagnose.

Tintelingen en prikkelingen

Een van de meest voorkomende symptomen van een slechte bloedsomloop in de handen en vingers kan een zekere mate van tintelingen of prikkend binnen een van de cijfers te betrekken.

Verdoving

Bij het ervaren van een slechte bloedsomloop in de handen en vingers, kan je beginnen met periodes van gevoelloosheid in de cijfers van de hand of het geheel van de hand te merken.

Verkleuring

Ander vrij voorkomende symptoom van slechte circulatie in de handen en vingers, volgens de Mayo Clinic, is een zekere verkleuring van de huid van de getroffen gebieden van het lichaam, kan de handen zeer bleke of zelfs blauw van kleur worden met deze aandoening .

Koelheid

Slechte circulatie kan ook aanleiding handen en vingers kouder dan andere gebieden van het lichaam.

Pain & Ongemak

Sommige mensen lijden aan een slechte bloedsomloop in de handen en vingers kan beginnen te lijden aan wat pijn en ongemak in de getroffen gebieden.

Sores

Soms kan een slechte circulatie leiden tot de vorming van zweren of zweren (open wonden) aan de oppervlakte van de huid op de handen en vingers. Dit is grotendeels te wijten aan de afname van de bloedtoevoer naar deze gebieden van het lichaam. Ditzelfde probleem dat veroorzaakt de vorming van deze zweren of zweren kunnen de tijd van herstel verlengen, aangezien het lichaam niet in staat zijn deze gebieden zo effectief als die van een normale circulatie genezen.