Symptomen van Rapid Weight Loss

Het percentage overgewicht en daaraan gerelateerde gezondheidsproblemen stijgen, en meer dan de helft van de wereldbevolking nodig om overtollig gewicht te werpen. Letsels en snel gewichtsverlies is een probleem, en kan het teken van bepaalde ziekten.

Mogelijke oorzaken van Rapid Weight Loss

Snel gewichtsverlies kan een teken zijn van een groter probleem zijn. Mogelijke oorzaken zijn problemen met de schildklier, medicijnen bijwerkingen, diabetes en kanker. Snel gewichtsverlies kan ook worden veroorzaakt door gebeurtenissen zoals de vergrijzing, de menopauze, het verlies van een geliefde, depressie en eetstoornissen.

Klinische symptomen

De klinische symptomen van snel gewichtsverlies bevatten 14q + syndroom, 18-hydroxylase deficiƫntie, 18p minus syndroom, 1t verwijdering en 2-Hydroxyglutaricaciduria. Deze symptomen zijn onder meer groeiachterstand, braken, groeiachterstand en lethargie.

Veelvoorkomende symptomen

Sinds onopzettelijk onverklaarde en snel gewichtsverlies degradeert de voedingskwaliteit in het lichaam, verzwakt het immuunsysteem. Het is een duidelijk teken dat het lichaam slecht voedsel verteert, ontbeert voedsel of is aanzienlijk afgenomen voedselopname. Hoesten, misselijkheid, vermoeidheid, zwakte, gebrek aan energie, koorts, zere keel, angst en depressieve symptomen kunnen worden ervaren.

Body Symptomen

Kinderen en adolescenten die lijden aan onverklaarde en snel gewichtsverlies kunnen last hebben van een slechte groei. Voor volwassenen, een duidelijk teken van een snelle gewichtsverlies is de plotselinge versoepeling van kleding. Zonder onmiddellijke behandeling, kunnen deze symptomen leiden tot het lichaam afwijkingen.

Gewicht Symptomen

Het verliezen van 5 procent van je gewicht elke maand, of ongeveer 10 procent van je gewicht in zes maanden, is een duidelijk teken van snelle gewichtsverlies. Als u niet in een gewicht-verlies programma, dan kunt u last hormonale of schildklier problemen.

Wat te doen

Als je snel verliest 10 procent van je lichaamsgewicht, raadpleeg dan uw arts voor tests. Voor gevallen van extreem gewichtsverlies, een bezoek aan een gastro-enteroloog.