Symptomen van Hormoon Problemen

Vrouwen kunnen de symptomen van hormonale problemen ondervinden als ze in de menopauze, maar ze kunnen ook last heeft van deze symptomen veel eerder. Dit kan genetische of vanwege een ziekte of aandoening, zoals een hypofyse tumor. Als u symptomen van hormonale problemen ondervindt, kunt u een arts voor behandeling.

Facial Hair

Gezichtshaar is een van de meest voorkomende symptomen van hormonale problemen. Alle vrouwen hebben gezichtshaar, maar sommige hebben het erger of donkerder dan anderen als zij hormonale problemen. Gezichtshaar kan worden weergegeven in gebieden, waaronder de bovenlip, kin, tussen de wenkbrauwen en in het gebied waar de mensen hebben brandwonden kant. Een gezichtshaar probleem wordt ook wel hirsutisme.

Polycysteuze eierstokken

Veel vrouwen met hormonale problemen hebben polycysteuze eierstokken, een aandoening waarbij de eierstokken zijn bedekt met cysten. Dit kan onvruchtbaarheid en zelfs kanker van de eierstokken veroorzaken. Er is behandeling voor polycysteuze eierstokken, bestaande uit medicijnen. Als je een cyste op je eierstok en snap het niet behandeld wordt, kan het scheuren en zeer pijnlijk.

Gebrek aan ovulatie

Sommige vrouwen met hormonale problemen missen ook de eisprong enkele maanden of elke maand. Gebrek aan ovulatie betekent dat u niet zwanger worden. Het betekent uw lichaam produceert de oestrogeen en progesteron het nodig om een ​​gezonde hormooncyclus handhaven. Als je geen eisprong te wijten aan een hormoon probleem, zie uw arts voor behandeling.

Laag Sex Drive

Lage sex drive kan een domper op een relatie. Als u een lage seksuele drang als gevolg van een hormonale onbalans, praat met je partner en laat hen weten dat het niet jouw schuld. Lage sex drive wordt ook wel een laag libido en treft vrouwen meer dan mannen doet. Als u problemen ondervindt met lage sex drive te wijten aan hormonale problemen, zie een arts voor behandeling.

Acne

Acne is een symptoom van een hormoon probleem. Dit wordt veroorzaakt door een ander symptoom van een hormoonprobleem - vette huid. Er zijn voorgeschreven medicijnen, over-the-counter geneesmiddelen en home remedies voor acne.