Symptomen van Eye Tracking Problemen

Hoewel onze kinderen gebruiken al hun zintuigen bij het leren en spelen, ze zijn sterk afhankelijk van hun visie om taken te voltooien. Als ze een niet-gediagnosticeerde visueel volgen probleem, zullen ze problemen op school, op de speelplaats en in huis te hebben. Afzonderlijk genomen, niet de symptomen niet op een visie probleem, maar samen vormen ze een diagnose gemakkelijker.

Leesproblemen

Patiënten met eye tracking problemen moeite hebben met hun ogen bewegen soepel en snel samen bij het verrichten van visuele activiteiten, zoals lezen. Zij kunnen een normaal gezichtsvermogen en een goede decodering vaardigheden hebben, maar visueel volgen kwesties kunnen verstaan ​​en lezen problemen op school veroorzaken. Als de ogen van een kind niet snel van de ene woord naar het volgende, zal dit haar prestaties op school beïnvloeden. Andere tijden, zal één oog niet werken met de andere (één oog zal drijven in een lijn weg van het andere oog).

Fysieke symptomen

Als een kind kan lezen voor slechts een korte periode; klaagt over dubbelzien; heeft last van reisziekte; ontwikkelt frequente hoofdpijn of vermoeide ogen; of klaagt vaak van duizeligheid of misselijkheid, kan ze eye tracking problemen. Reisziekte, duizeligheid en / of misselijkheid ontstaan ​​doordat visie beïnvloedt balans.

Andere Manifestaties

Kinderen met eye tracking problemen kunnen tegen een muur of meubel regelmatig, hebben een slechte visuele en / of motorische vaardigheden, hebben een oog dat zich richt in een andere richting dan het andere oog en kan overmatig knipperen. Ze kunnen hun ogen wrijven na het lezen voor een korte tijd en kunnen hun plaats of band gemakkelijk verliezen tijdens het lezen.

Compensaties

Een kind kan compenseren voor een eye tracking probleem als u een van het volgende merkt: houden van een boek of een ander object, zoals een stuk speelgoed, ongewoon dicht bij zijn gezicht; een beroep op zijn vinger als een leeswijzer; die een oog met zijn hand tijdens het lezen; of kantelen zijn hoofd in de richting van een boek aan een oog te bevorderen.

Leerproblemen

Schoolkinderen met het volgen van problemen kan een opvallend korte aandachtsspanne hebben en klagen over problemen kopiëren van werken van het bord. Zij kunnen lijnen op hun papieren of in hun schoolboeken overslaan. Vraagt ​​de school verpleegkundige om een ​​visie test uit te voeren zal niet helpen; deze tests alleen kijken naar de gezichtsscherpte, niet eye tracking problemen.