Symptomen van een ringworm infectie

Symptomen van een ringworm infectie

Ringworm is een schimmelinfectie van de huid die vaak wordt gekenmerkt door een jeukende, ronde huiduitslag. Het wordt veroorzaakt door parasitaire micro-organismen die leven op de buitenste laag van de huid. Ringworm is besmettelijk en kan worden afgesloten bij een mens, dier, object of besmette grond. De infectie is meestal mild en kan snel worden verholpen met anti-schimmel crème. Symptomen van een ringworm infectie dienen snel om de infectie te houden verspreiding behandeld.

Jeukende, Circular Rash

Ringworm infectie verdiende zijn naam aan een van de meest voorkomende symptomen: een jeukende, cirkelvormige uitslag. Dit rode uitslag lijkt op een worm opgerold onder de huid. Vaak wordt ontstoken, waardoor de cirkel hoger stijgen dan de gezonde delen van de huid. Soms is er meer dan een cirkel, en ze kunnen overlappen. Aanraken, wrijven en de plaats van de infectie krabben kan de cirkelvormige uitslag te verspreiden.

Kale plekken

Soms, ringworm infectie presenteert zich op het hoofd of andere delen van het lichaam die worden behandeld in het haar. Kale plekken kunnen ontstaan ​​op de plaats van de infectie, maar dit is slechts tijdelijk en zal zodra de infectie wordt behandeld verdwijnen. Wanneer dieren contract ringworm infectie, een kale plek in de vacht is vaak de makkelijkste manier om de diagnose te stellen.

Decharge

Ringworm infectie is vaak een zeer jeukende aandoening, waarbij patiënten wordt gevraagd om krassen op het getroffen gebied. Echter, overmatig krabben tot een secundaire infectie. Ontladen of pus is een teken van een bacteriële infectie en moet onmiddellijk door een arts worden behandeld. De beste manier om dit ontslag te voorkomen is om af te zien van krassen op de ringworm uitbraak.

Vingernagel / teennagel Changes

Af en toe kan ringworm infectie ontwikkelen onder de nagels of teennagels. Ook wel bekend als onychomycose, kan deze vorm van ringworm verkleuring en afbrokkelen van de nagels veroorzaken. Anti-schimmel crème wordt toegepast ringworm van de nagels, zoals deze wordt toegepast bij ringworm infecties op andere delen van het lichaam.

Warm Skin

Een jeukende huiduitslag die warm is om aan te raken is soms een teken van ringworm infectie. Warm huid kan het gevolg zijn van de ontsteking van de uitslag eenvoudigweg. Echter, warme huid ook een symptoom van secundaire bacteriële infectie. Patiënten moeten voorkomen krassen op de huid, omdat dit de ontsteking kan verhogen en leiden tot verdere infectie. Degenen die een warme huid infectie, evenals een koorts moeten medische hulp zo snel mogelijk te zoeken.