Symptomen van een nier-infectie tijdens de zwangerschap

Nier-infecties kan ontwikkelen tot een zeer ernstige aandoening, vooral bij zwangere vrouwen. Zwangerschap kunnen vrouwen meer vatbaar voor nier-infecties te maken, waardoor het en de baby in gevaar. Indien onbehandeld een nier-infectie kan leiden tot nierfalen en zelfs de dood.

Eerste tekenen

De eerste symptomen van een nier infectie opdagen vrij snel. Koorts, pijn, koude rillingen, braken, constante behoefte om te plassen, pijn bij het plassen of bloed in de urine zijn de eerste aanwijzingen van een nier-infectie.

Rugpijn

Zwangere vrouwen hebben vaak last van pijn in de rug in het bijzonder wanneer de ligamenten rekken om ruimte voor een groeiende baby te maken. Deze pijn kan soms het gevoel behoorlijk streng. Dit moet echter niet verward worden met de lage rugpijn die wordt veroorzaakt door een nierinfectie. Nierbesmetting pijn optreedt rond de taille en wordt vaak steken of korte uitbarstingen van pijn die kan je stoppen in je tracks. Ronde ligament pijn is vaak constant en meer van een kloppende soort pijn zeer vergelijkbaar met een verrekte spier.

Urineren

Zwangere vrouwen meestal last van schimmelinfecties of urineweginfecties vaker dan niet-zwangere vrouwen te doen, en dit resulteert in moeilijkheden of ongemak bij het plassen. Deze andere infecties zijn hinderlijk en ongemakkelijk, maar nier-infecties zal meestal brengen op veel meer ernstige symptomen. Ernstige pijn of ongemak zijn symptomen van een nier-infectie.

Uitputting

Bijna elke zwangere vrouw zal dit ervaren. Vermoeidheid komt zeer vaak voor in zowel de eerste en derde trimester of zwangerschap. Extreme uitputting geassocieerd met nier-infectie een willekeurige intreden, ernstig genoeg om u goed functioneert zal zijn en vaak gepaard gaat met koorts.

In vergelijking met de zwangerschap symptomen

Een aantal normale zwangerschap symptomen kunnen soms maskeren een onderliggende nierinfectie. Een zwangere vrouw plast meestal vaker dan normaal en ervaringen rugpijn heel vaak. Echter, als een van de symptomen lijken ernstiger dan normaal, ondraaglijk zijn of veranderen de manier waarop ze zich presenteren (Als ze normaal optreden op bepaalde momenten tijdens de dag, maar verloopt nu constant) is het belangrijk om hen niet te overzien.