Symptomen van een allergie voor kip

Een allergie is gekarakteriseerd als een immuunsysteem stoornis. Allergenen zijn wat het immuunsysteem reageert. Allergenen zijn andere onschadelijke stoffen in het milieu. Allergenen kan van alles zijn van stof, haren van huisdieren, insectengif en planten op bepaalde voedingsmiddelen. Sommige mensen kunnen allergisch zijn voor meer dan een ding. Er wordt aangenomen door wetenschappers die omgeving en genen de reden voor allergieën.

Kip Allergie

Chicken allergieën optreden wanneer het immuunsysteem nadelig reageert Contact kippen. De verschillende delen van de kip, zoals veren, huid, uitwerpselen en vlees, zijn verbonden met de allergie. Allergische reacties optreden wanneer het immuunsysteem IgE produceert een antilichaam naast histamine, bij contact met het allergeen, waardoor het lichaam een ​​extreme ontstekingsreactie geven. De symptomen variëren en kan de huid of respiratoire symptomen zijn. Kip allergieën zijn niet zo gangbaar als andere voedselallergieën zoals kip zelf is niet op de lijst levensmiddelen aangeduid als de "grote acht ', die goed is voor 90 procent van alle voedselallergieën. Ook al eieren zijn op de "grote acht 'lijst, die allergisch zijn voor eieren betekent niet noodzakelijk dat een persoon allergisch is voor kip, zoals ze zijn twee afzonderlijke allergieën. Wanneer mensen allergisch voor zowel eieren als kip, is het bekend als vogel-ei syndroom.

Externe Symptomen

De volgende zijn enkele uiterlijke symptomen van kip allergie: loopneus, jeuk aan de neus, zwelling van de ogen, jeukende huid, rode huid, huiduitslag en striemen van de huid, eczeem, jeukende ogen, tranende ogen, rode ogen, netelroos en acne . De tijd van het begin van de symptomen varieert. Symptomen kunnen oppervlakte in enkele minuten of, in sommige gevallen, 24 tot 48 uur.

Interne Symptomen

De volgende zijn enkele interne symptomen van kip allergie: moeite met ademhalen, hoesten, piepende ademhaling, overmatige keelpijn, misselijkheid, niezen, jeukende keel, oorontsteking, blaasontsteking, vermoeidheid, migraine en slapeloosheid, gewrichtspijn en sinusitis.

Behandeling

Als de allergie is een ernstige en aanhoudende symptomen kan medisch ingrijpen vereist. Gemeenschappelijke medische behandelingen voor allergieën antihistaminica, corticosteroïden medicatie en adrenaline. Afhankelijk van de reactie kan de patiënt vereist een adrenaline injectie bestrijding anafylaxie dragen. Natuurlijk, de beste behandeling preventieve behandeling, dus vermijd kipproducten.

Leven met Kip Allergie

Lijders van kip allergieën moet voorzichtigheid te nemen en te leren hoe te leven met de aandoening. Etikettering van levensmiddelen omvat het lezen van het etiket van een product te zien of het pluimvee bevat. Advisory etikettering is wanneer label een voedingsmiddel kan stellen dat het niet gevogelte bevat, maar was processen in een gebied dat kip bevat. Producenten van alcoholische dranken zijn niet verplicht zich te houden aan de wetgeving inzake etikettering, maar sommige kunnen gevogelte producten bevatten zoals eieren. Het wordt aanbevolen om alle keukengerei, glazen en pannen die in contact komen met het voedsel allergeen met heet water en afwasmiddel kunnen zijn gekomen grondig desinfecteren. Als een patiënt woont samen met anderen, het bereiden van maaltijden van tevoren en bewaar ze in daarvoor bestemde containers kan helpen voorkomen dat een allergische reactie op kip.