Symptomen van Candida Cleansing

Candida albicans is een natuurlijk onderdeel van ons lichaam, maar deze gist kan verspreiden als gevolg van te veel antibiotica, steroïden, anticonceptiepillen en een dieet rijk aan suiker. Te veel gist creëert een onbalans in het lichaam, en het is vaak een ongemakkelijke. Symptomen van Candida albicans kan omvatten angst, depressie, hoofdpijn, allergieën, duizeligheid, vermoeidheid, prikkelbaarheid, intestinale problemen, spier-en gewrichtspijn en zelfs impotentie. Bij het nemen van de stappen om te reinigen en breng de gist terug naar normale niveaus, symptomen bekend als "die-off" kan optreden.

Waarom Die-Off Happens

Te veel gist in het lichaam kan gebeuren om verschillende redenen, maar, als dat gebeurt, moet dit worden behandeld. Als je begint met het reinigen van het lichaam, ontneemt de gist van de suiker, het is voeden off van en jezelf te bevrijden van een overvloed van gist, kan je, voor een tijdje, slechter voelen voordat je beter. Wanneer de gist begint af te sterven, kan uw lichaam zich nog slechter voelen als je te ontdoen van de dode gistcellen. De toxinen van deze cellen gedurende een korte tijd, verhogen uw symptomen. Maar als je eenmaal door deze periode, zullen de symptomen verdwijnen en je energie zal terugkeren. De eerste die-off gebeurt in de eerste fase van herstel wanneer ofwel een voorgeschreven anti-schimmel medicatie wordt genomen of een homeopathische gist cleanser.

Symptomen van Candida Cleansing

Iedereen reageert anders op het afsterven van gistcellen zoals iedereen verschillend reageert op de initiële overgroei van gist in het lichaam. Veel Candida patiënten zullen eenvoudigweg een verhoging of verslechtering van dezelfde symptomen die lange tijd hebben gehad, terwijl anderen een paar nieuwe kunnen ondervinden naast de. Het zenuwstelsel, de huid, de ogen en gezichtsvermogen, oren, neus, keel, mond en tandvlees kunnen symptomen evenals de bloedvaten, lymfe-systeem, het ademhalingsstelsel, maag / darmen, genito / urine-, spier-en skelet-systemen ervaren. U kunt ook last bijkomende depressie, prikkelbaarheid en algemene vermoeidheid.

Wanneer Cleansing Symptomen treden meestal

Meestal zijn deze symptomen of de die-off fase komt het meest intens tussen dag drie en vier van de anti-schimmel medicatie proces of kruidenmiddel proces. Volgens Helen Gustafson en Maureen O'Shea in hun boek "De Candida Directory en Cookbook: The Comprehensive Guide to Gist Vrije Leven," de meeste anti-schimmel medicijnen of preparaten remmen de groei van nieuwe gist knoppen. Met andere woorden, het is nogal een schok voor je systeem.

Het verlichten van afsterven Symptomen

Een paar dingen die kunnen worden gedaan om te helpen omgaan met deze ongemakkelijke tijd. Het drinken van grapefruit thee kan helpen om de giftige overtollige alkalische de dode gistcellen produceren keren. Het uitoefenen van zuurstof naar uw cellen en het versnellen van de tijd die het kost je lichaam om gifstoffen uit je cellen te verwijderen. Krijg veel rust, drink veel water en te verlichten uw stress zoveel mogelijk door middel van meditatie of welke techniek uw voorkeur.

Herstel van het evenwicht

Het ervaren van de symptomen van die-off is stressvol, maar zodra je lichaam terugkeert naar een gezonde, evenwichtige staat moet je hard proberen om dat zo te houden. Het is gemakkelijk, een keer de no-suiker, wordt geen gist dieet gedaan om terug te keren naar uw oude gewoonten, maar het beoefenen van gezonde keuzes per dag is de sleutel tot een gezond lichaam. Zorg er ook voor om live actieve culturen (gevonden in ongezoete yoghurt), zoals acidophilus en bifidus nemen, dagelijks te helpen de goede bacteriën houden de normale Candida onder controle.