Symptomen van Blood Sugar onevenwichtigheden

Symptomen van Blood Sugar onevenwichtigheden

Vermogen van uw lichaam om de hoeveelheid suiker in evenwicht te brengen in je systeem is een belangrijk onderdeel van het houden van uw lichaam gezond. Onevenwichtigheden in suiker kan leiden tot verlies van energie, veranderingen in de stofwisseling, gewichtstoename en zelfs diabetes. Dit is waarom het belangrijk is om de tekenen dat uw bloedsuikerspiegel niet verblijft niveau begrijpen.

Slaap

De normale persoon heeft ongeveer 8 uur slaap. Als je meer dan 8 uur slaap op een regelmatige basis en zijn nog steeds moe, kan dit een teken zijn van een bloedsuiker onbalans zijn.

Dorst

De gemiddelde persoon heeft ongeveer 8 8-oz. glazen water per dag. Als u zich bij een gemiddeld niveau van activiteit en het drinken van zoveel water, maar voel me nog steeds dorst, kan dit een symptoom van een bloedsuiker onbalans zijn.

Urineren

Het is normaal om te moeten plassen gedurende de dag. Echter, als je ervaart een toegenomen behoefte tot urineren zonder verklaarbare reden, dit kan ook een teken zijn van een bloedsuiker onbalans zijn.

Zweten

Hevig zweten de hele dag, zelfs in tijden van weinig tot geen fysieke activiteit, kan ook een teken zijn van een bloedsuikerspiegel probleem zijn.

Hunkeren naar

Cravings voor zoete voedingsmiddelen, zoals snoep of chocolade kan ook een teken zijn van een suiker onbalans kan zijn. Hunkeren zijn vaak het lichaam manier van uitdrukken hoe het voelt het nodig heeft om de homeostase (balans) te houden.

Energie

Als je energie voortdurend wordt dompelen de hele dag, kan dit ook een teken van een bloedsuiker onbalans zijn. Veel mensen gewoon weer aan koffie of andere stimulerende geregen dranken om hen te helpen om over deze dips. Echter uitsluitend verder verergert het probleem.