Symptomen van Alcoholische Gedrag

Alcoholisme kan leiden tot onherstelbare schade aan zowel de alcoholisten zichzelf en aan hun omgeving veroorzaken. Er wordt geschat dat ongeveer 76 miljoen mensen wereldwijd lijden aan alcoholisme, en de kosten van de gezondheidszorg en het werkuren verloren aan de ziekte rang in de miljarden dollars. Tekenen van alcoholische gedrag variëren van patiënt tot patiënt, maar hun uiterlijk doet vermoeden een dringende noodzaak om het probleem te confronteren en hulp te zoeken.

Loss of Control

Een alcoholist kan een onweerstaanbare drang om te drinken, die komt om zijn gedachten domineren. Daarnaast zijn veel alcoholisten blijken vaak niet in staat om zichzelf afgesneden als ze eenmaal zijn begonnen met drinken.

Verborgen Flessen

Alcoholisten kan een behoefte om alleen of in het geheim drinken voelen, houden bewijs weg van vrienden en familie. Ze houden vaak flessen alcohol verstopt in hun auto of verstopt in geheime hoeken van het huis.

Problemen thuis en werk

Alcoholisme weerklinkt vaak over verschillende delen van het leven van een alcoholist. Prestaties op het werk kunnen lijden en relaties met vrienden en familieleden kunnen in toenemende mate disfunctioneel als resultaat geworden.

Black-outs

Alcoholisten kunnen blackouts ervaren onder invloed van alcohol - hiaten in het geheugen waar ze zeiden of deden dingen die ze eerlijk gezegd niet herinneren.

Het verhogen van Tolerantie

Een alcoholische moet toenemende hoeveelheden drank om een ​​gevoel van intoxicatie bereiken. Het gaat vaak gepaard met een behoefte om zwaar te drinken om "normaal" of voelen "happy."