Symptomen van ADD in 3 jaar

Symptomen van ADD in 3 jaar

Kinderen en volwassenen kunnen beide krijgen ADD. ADD staat voor Attention Deficit Disorder. De symptomen van ADD verschijnen meestal bij kinderen op de leeftijd van 7 Hier zijn enkele symptomen van ADD in 3-jarige kinderen.

Onoplettend

Vele malen een 3-jarige die onoplettend is over het hoofd gezien omdat ze niet storend. Het grootste tekenen van onoplettend wordt niet volgende regels of dagdromen.

Impulsief

Het is normaal voor een 3-jarige te impulsief. Kijk naar de ernst van de impulsiviteit. Als je 3-jarige is zeer impulsief, dan kunnen ze ADD hebben. Impulsief is als je kind iets doet zonder te denken aan de gevolgen, onderbreekt u, binnenvalt persoonlijke ruimte en maakt tactloos observaties.

Friemelen

Friemelen is wanneer uw kind niet kan schijnen om stil te zijn. Spelen met hun haar, nagels en kleding is een soort friemelen. Kinderen kunnen ook heen en weer schommelen of wiebelen hun voeten.

Te vergeten

Drie-jarige kinderen met ADD vaak vergeten dingen die ze net te horen kregen. Het kind lijkt te weinig of geen korte-termijn geheugen hebben.

Overmatige Talking

Terwijl sommige 3-jarige kinderen met ADD overdreven rustig zal zijn en dagdromen, zullen anderen overmatig praters. Overmatige praters met ADD hebben de neiging om anderen te onderbreken en proberen harder praten dan iemand anders.