Symptomen Gist Infecties in het oor

Gist-infecties van het oor komen vaker voor bij kinderen dan bij volwassenen. Ze zijn vaak te wijten aan overmatig vocht vast komen te zitten in het oor. Door de structuur van het oor, kunnen deze infecties moeilijker te behandelen dan schimmelinfecties bij andere locaties.

Jeuk of een branderig

Een infectie kan jeuk of een branderig gevoel in het oor die moeilijk te bereiken te produceren. U kunt zien een kind regelmatig krabben of wrijven zijn oren.

Ontlading

Net als andere schimmelinfecties, zullen deze in het oor een gele of witte afscheiding die al dan niet een onaangename geur produceren. Deze afscheiding kan korst in het oor of oorlel te vormen.

Afgestompt Hoorzitting

Met de aanwezigheid van een obstakel zoals gist, kunnen gehoor tijdelijk saai. Een kind dat plotseling lijkt hardhorend moeten zijn, mogen vechten een oor infectie.

Pijn

Indien het oor van bijzonder volledig, kan het vuil druk uitoefenen op de rest van het oor; pijn geen andere types van oorinfecties.

Huiduitslag of roodheid

Huiduitslag of roodheid in en rond het oor kan het product van de irriterende gist, ontsteking of aanhoudende krassen van een kind.