Symptomen die gepaard gaan met een droge huid

Symptomen die gepaard gaan met een droge huid

Droge huid is soms een tijdelijk probleem, of een langdurige kwestie. Voor sommige mensen is het winterseizoen brengt droge, jeukende huid op delen van het lichaam. De termen die gebruikt worden door dermatologen om te verwijzen naar een droge huid zijn asteatosis of xerosis. Droge huid vaak van invloed op de onderbenen, armen en handen. Andere mensen lijden met een droge huid het hele jaar door. Aandacht te besteden aan de symptomen geassocieerd met een droge huid, zodat je in staat bent om het goed te behandelen zijn.

Jeuk

Een veel voorkomend symptoom geassocieerd met een droge huid is jeuk. Het komt op een deel van het lichaam. Droge huid maakt je soms zo slecht dat het zelfs interfereert met slaap jeuken. Het bleef krabben en wrijven van de huid veroorzaakt dikke, ruwe huid. Geurvrij moisturizers en recept zalven verlichting geven voor jeukende, droge huid.

Scheuren in de huid

Ernstige gevallen van droge huid tot breuklijnen en scheuren. Hardnekkige krassen van deze gebieden leidt soms tot een infectie. Zodra een droge huid heeft gekregen op dit punt, is het ideaal om een ​​arts voor behandeling zien. Over-the-counter steroïde crèmes zijn nuttig ook. Het gebruik van kokosolie en olijfolie hydrateert de huid hebben een mogelijke scheuren in de huid.

Ontsteking

Ontsteking van de huid is een symptoom van droge huid. De naam van de aandoening dermatitis. De huid raakt ontstoken en rood. Dit is, samen met zijn schilferige en mogelijk schilferig. Krassen op deze gebieden van de huid maken het erger en leidt tot een infectie. Als de huid geïnfecteerd raakt, antibiotica van een arts nodig.

Schilferige

Schilferige, doffe huid wordt geassocieerd met droogte. Het is vooral uitgesproken na een bad of douche. Lijnen beter zichtbaar met een droge, schilferige huid. De huid wordt vaak grof. Behandel schilferige huid met hydraterende body butters of oliën, zoals olijfolie. Voorkomen dat ze door het nemen koeler douche of bad, en het gebruik van een luchtbevochtiger in uw huis.