Symptomen & Behandeling voor Migraine

Migraine hoofdpijn zijn vaak intens pijnlijk voor de mensen die ze lijden. Ze kan duren voor dagen en maken het onmogelijk om goed in dagelijkse activiteiten functioneren. De symptomen van een migraine zijn zeer specifiek, en alle intense hoofdpijn niet noodzakelijk migraine. Behandeling van een migraine-aanval kan betekenen verschillende dingen om je beter te voelen doen.

Soorten

In het algemeen, migraines zijn ofwel klassieke migraine of gewone migraine. Klassieke en gemeenschappelijke niet benamingen hoe intenser de pijn of zelfs noodzakelijk de oorzaak van migraine, maar hoe de migraine hoofdpijn manifesteert. Voordat de pijn begint vanaf 15 minuten tot een half uur - Klassieke migraine kan zich melden met een aura, tintelingen, gevoelloosheid, desoriëntatie of visuele stoornissen - zoals vlekken of wazig zien. Vaak migraine niet beginnen met een aura. Slechts ongeveer 20 tot 30 procent van de mensen die last hebben van migraine krijgen klassieke migraine.

Symptomen

De symptomen van migraine zijn hetzelfde voor beide soorten van migraine (met uitzondering van de aura fase). Niet iedereen krijgt al deze symptomen, echter. Vroege symptomen zijn mentale stemmingswisselingen, verwardheid, onduidelijke spraak, slaperigheid, verhoogde gevoeligheid voor geuren, geluid, licht, of zelfs aanraking, gevoelloosheid, tintelingen, koude handen, koude voeten, dorst, bleekheid, hunkeren naar voedsel en darmproblemen.

De werkelijke migraine pijn symptomen kloppende pijn die optreedt aan een kant van het hoofd, pijn in de ogen, tempels, bovenop de kop, in de kaak, in een neusgat en de nek. De pijn kan duren van een paar uur tot drie dagen. Ook geassocieerd met migraine zijn misselijkheid, braken, spierpijn, rillingen, koorts, spierkrampen in de rug, nek stijfheid en vaak plassen.

Medische behandeling

Zodra een migraine wordt gediagnosticeerd, zullen artsen medicijnen voor uw migraine voorschrijven of adviseren over-the-counter-behandelingen. Over-the-counter-behandelingen kunnen onder meer algemeen gerichte ibuprofen of andere NSAID's (niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen) om zich te ontdoen van de ontsteking die migraine veroorzaakt. Voorgeschreven medicijnen kunnen triptanen of ergotamine, die beide meer specifiek gericht op migraine en die oraal kunnen worden toegediend, via de neus of door injectie.

Alternatieve behandelingen

Sommige alternatieve behandelingen voor migraine omvatten acupunctuur, massage therapie, biofeedback en gemberwortel. In het Natural Health Guide to Headache Relief (zie Referenties), de auteurs bevelen de inname van gember te helpen verlichten van de pijn van migraine gepaard met misselijkheid. Voor een infusie, meng 1/3 theelepel gemberpoeder grondig in een kopje water en drink het langzaam op. Maar maak je geen gemberwortel poeder zonder water, en neem het niet als u zwanger bent.

Waarschuwing

Als je nog geen arts hebben gezien over een intense hoofdpijn u vermoedt is een migraine, doen dat om nauwkeurig te krijgen gediagnosticeerd en uitsluiten van een ander probleem. Niet elke slechte hoofdpijn is migraine, en niet elke behandeling methode werkt voor iedereen of is geïndiceerd voor iedereen.