Symptomatische Astma

De Mayo Clinic definieert symptomatisch astma als een ziekte waarbij "de luchtwegen in de longen (bronchiën) ontstoken en vernauwd. De spieren van de bronchiale wanden te scherpen, en uw luchtwegen produceren extra slijm dat blokkeert de luchtwegen." Astma is een ernstige aandoening die miljoenen mensen over de hele wereld treft. Het begrijpen van astma, het is oorzaken, symptomen en behandelingen kunnen maken leven met astma makkelijker.

Symptomen

Er zijn veel tekenen van astma. Kleine symptomen van een astma-aanval zijn kortademigheid, beklemming op de borst, moeite met slapen, fluitend geluid tijdens het uitademen en hoesten of piepen aanvallen. Deze kleine symptomen over het algemeen niet optreden tussen astma-aanvallen, en astma-patiënten kunnen een normaal, fysiek fit leven tussen hun aanvallen te leven. Er zijn een paar belangrijke signalen om op te letten om te zien of uw astma erger wordt. Als u minder longinhoud, zoals getest door een peak flow meter, uw astma kan verergeren. Een toename van het gebruik van de inhalator kan ook aangeven verergerende. Als u denkt dat uw symptomen erger worden, overleg dan met uw arts om te zien of een verandering in de medicatie nodig is.

Oorzaken van astma-aanvallen

Er zijn vele oorzaken van een astma-aanval. Pollen, huidschilfers van dieren, schimmels en huisstofmijt zal vaak leiden tot een astma-aanval. Deze kleine, lucht allergenen zijn moeilijk te detecteren en volledig weg. Houd uw huis goed afgestoft om huisstofmijt te vermijden. Behandel alle schimmels die zich kunnen voordoen in het huis en stappen ondernemen om verdere groei van schimmels te voorkomen. Houd uw dieren verzorgd en de vloeren geveegd en gestofzuigd om huidschilfers van dieren te voorkomen. Soms een astma aanval kan worden veroorzaakt door een verkoudheid of griep. Te veel oefening kan ook ernstige astma-aanvallen veroorzaken. Koude lucht, rook, stress en zure reflux zijn alle voorkomende triggers voor astma-aanvallen.

Medische behandelingen

De meest voorkomende behandelingen voor astma-aanvallen zijn cortiosteroids. Er zijn vele vormen van deze geneesmiddelen. Flovent Diskus, Pulmicore, Azmacort, Aerobid en anderen zijn enkele van de meest voorkomende astma medicijnen beschikbaar. Inhalatiecorticosteroïden, zoals fluticason (Flovent Diskus), budesonide (Pulmicort), triamcinolon (Azmacort), flunisolide (Aerobid), beclometason (Qvar) en anderen, te elimineren ontsteking in de luchtwegen en worden gebruikt om astma op lange termijn te behandelen. Het kan enkele dagen of zelfs weken duren voor deze geneesmiddelen te werken. Er zijn ook veel medicijnen te nemen tijdens een astma-aanval. Deze inhalers zijn redding geneesmiddelen genaamd. Albuterol en Atrovent zijn populaire vormen van snelwerkende, onmiddellijke verlichting medicijnen die astma-aanvallen, terwijl ze zich voordoen.

Thuis Behandelingen

Er zijn vele manieren om astma-aanvallen in uw huis zonder het gebruik van medicatie te voorkomen. Met behulp van een airconditioner kan het stuifmeel, dat zijn weg vindt binnen te verminderen. Ook lagere luchtvochtigheid, die een primaire trigger voor astma-aanvallen kunnen worden. Houd uw ramen gesloten als je geen airco. Het schoonmaken van uw huis en het houden van stofkapjes op je bed kan huisstofmijt elimineren. Een ontvochtiger kan nuttig zijn om de vochtigheid die kan leiden aanslagen elimineren. Het beste is om huisdieren met haren en veren te vermijden, maar als je huisdieren hebt, houd ze goed verzorgd en gebaad. Reinig jezelf te vaak, als deze triggers kunnen ook vasthouden aan je huid. Als je gezond te blijven, lichaamsbeweging en eet gezond, dan kunt u ook uw astma te behandelen door middel van een gezond leven.

Preventie

Het voorkomen van astma-aanvallen is de beste manier om te gaan met astma. Zorg ervoor dat u een schriftelijk plan waarin wanneer u uw geneesmiddel en hoe om te gaan met een acute aanval te nemen. Zorg ervoor om te controleren en in kaart te brengen van uw astma-aanvallen en behandelingen. Simpelweg het vermijden van uw triggers kan enorm helpen. Toezicht op uw ademhaling en kijken naar tekenen van een astma-aanval zijn belangrijk. Weten wat de ademhaling patronen gaat vooraf aan een astma-aanval kan de behandeling sneller te maken. Als je voelt dat een astma-aanval, behandel het zo snel mogelijk. Laat het niet ernstiger dan het moet zijn geworden. Zorg er ook voor dat u uw geneesmiddel regelmatig in te nemen. Soms kan het lijken alsof uw astma wordt steeds beter door minder frequente aanvallen van astma. Echter, het is belangrijk dat u uw geneesmiddel regiment houden totdat geadviseerd om te veranderen door uw arts.