Syfte med Yohimbe

Yohimbe är ett naturligt alternativ till receptbelagda läkemedel som Viagra och Levitra för behandling av erektil dysfunktion eller sexuella problem libido. Som med alla droger, är det viktigt att uppmärksamma de doseringsanvisningar och andra hygienkrav innan du tar yohimbe.

Dosering

Hos vuxna, amerikanska National Institutes of Health rekommenderar fyra doser av Yohimbine hydroklorid, beroende på sjukdom. För erektil dysfunktion människor tar 15-42 milligram per dag, för kvinnliga libido upp till 15 milligram, för muntorrhet upp till 18 milligram och för biverkningar från antidepressiva mediciner 5 till 12 milligram.

Biverkningar

Biverkningar av Yohimbe kan inkludera rodnad i huden, problem med urinering, ökad hjärtfrekvens, huvudvärk, nervositet, darrningar, yrsel, kramper, förlamning, lågt blodtryck eller sömnlöshet.

Typer

Om du tar yohimbe, ska du veta att det finns andra former. Yohimbe, yohimbin och yohimbin hydroklorid är nära i kemisk struktur men inte identiska. Yohimbine är själva kemikalien i barken, och yohimbin hydroklorid är fristående form i droger. Namnet yohimbe beteckna den allra råformat från trädet.

Egenskaper

Afrikanska stammar som används i vanliga yohimbe bark som kön stimulerande. Barken kan även torkas och konsumeras i form av en dryck. Yohimbine hydroklorid (Yohimbine HCL) mediciner är ofta ordineras för behandling av erektil dysfunktion och nedsatt sexuell lust hos kvinnor.

Varning

Barn bör inte använda någon form av yohimbe. Människor bör rådgöra med sin läkare om de tar mediciner för högt blodtryck eller psykiska tillstånd som depression eller schizofreni.