Sure-Fire Weight Loss Strategies met de Acai Berry Diet

Dr. Mehmet Oz's methoden van gewichtsverlies zijn gebaseerd op de taille centimeter, niet het lichaamsgewicht. Oz, een cardioloog en professor, gelooft uw tailleomtrek is een indicator van vetweefsel, te veel van wat kan leiden tot hart-en vaatziekten, diabetes en beroertes. Hij pleit voor de natuurlijke vetverbrandende kracht van de acai bessen, die inheems is in de jungle van Zuid-Amerika.

De Berry Voordelen

Acai bessen, die smaken als een kruising tussen een bes en chocolade, zijn voedings- en houden u voller voor een langere periode van tijd. Dit komt door de hoge niveaus van vezels en vetten in de bessen, waaronder gunstige omega-6 en omega-9 vetzuren. De hoge vetten helpen uw bloedsuikerspiegel, wat resulteert in een verlies van lichaamsvet. Acai bessen, zoals rode wijn, granaatappels, bosbessen en druiven, zijn rijk aan anti-oxidanten.

Strategieën met Acai

Om de acai dieet te gebruiken, moet u de bessen op te nemen in het dagelijks eten. Het is geen vervanging van een maaltijd, maar meer van een bijzaak naar uw diner. U kunt acai vinden in zowat elke health food winkel, en je kunt zelfs vinden sommige producten in uw lokale supermarkt. Acai komt in bessen capsules, 100 procent bessen poeder en sap. U kunt acai eten als een rauw fruit, ook. Probeer het maken van een acai berry smoothie met melk en suiker of vetvrije yoghurt. U kunt acai poeder vermengen met een vloeistof om een ​​energiedrank direct te maken.

Volgens strategieën Oz's om gewicht te verliezen, moet u uw taille te meten en zijn van plan om 2 centimeter snijden in de eerste twee weken. U dient maaltijden met voedsel uit alle voedselgroepen zoals vlees, fruit en groenten, granen en zuivel te eten. Wees er zeker van om te eten wanneer je honger hebt en verminderen uw grootte van de porties van wat je normaal zou eten. U moet snijden uw calorie-inname met 100 calorieën per dag om een ​​pond te verliezen per maand.

Eet geen transvetten en verzadigde vetten terwijl u op dit dieet, en vermijd het eten van koolhydraten en "witte voedsel", zoals wit brood en suikers. Je moet multivitaminen en één of twee glazen water te drinken voor elke maaltijd.