Supplementen voor Energie & Aging

Supplementen voor Energie & Aging

Een veelheid van bijlagen zijn beschikbaar voor het lichaam helpen naarmate het ouder wordt, onder andere geformuleerd voor specifieke problemen, zoals menopauze, botten en tanden gezondheid van het oog, het immuunsysteem en voor de preventie van ziekten zoals Alzheimer. Supplementen om energie te stimuleren gedurende de hele werkdag of voor een training zijn ook beschikbaar, evenals supplementen die energie te stimuleren en tegelijkertijd de strijd tegen het verouderingsproces.

Supplementen voor Aging

Tal van supplementen zijn beschikbaar voor veroudering healthfully. Sommige zijn voorzien van vitamine C, vitamine E, calcium met vitamine D en zilverkaars. Volgens de Delicious Living website artikel "5 Essentiële Supplementen voor gezond ouder worden," 400 IE vitamine E per dag kunnen helpen het immuunsysteem te versterken, cataract te voorkomen en bij te dragen aan de preventie van hart-en vaatziekten, diabetes, kanker en de ziekte van Alzheimer. 500 tot 1000 mg vitamine C helpt om het immuunsysteem, helpen het lichaam te absorberen ijzer, bijdragen aan tandvlees en tanden gezondheid en bevorderen de genezing van wonden. Calcium supplementen met vitamine D te houden van de botten en tanden sterk en helpt botbreuken en osteoporose te voorkomen. 600 tot 1200 mg calcium per dag moet worden ingenomen, afhankelijk van dieet. Zilverkaars wordt gewoonlijk voorgeschreven als Remifemin met 40 mg per dag. Het vermindert de menopauze-gerelateerde opvliegers, nachtelijk zweten en milde veranderingen stemming.

Supplementen voor Energie

Vermoeidheid, gebrek aan herstellende slaap, slechte voeding, stress, depressie en "gebrek aan koolhydraten brandstof 'kunnen allemaal van invloed energie gedurende de dag, volgens de informatie van de website van All Star Gezondheid op energie supplementen. Om energie voor de training proberen thermogene genotmiddelen, die voedingssupplementen die verhogen de stofwisseling, waardoor het lichaam meer calorieën verbranden en het stimuleren van energie-niveau van het lichaam opkrikken. Synephrine of bittere sinaasappel, heeft een effect op het lichaam vergelijkbaar met het effect van de ephedra, een verboden substantie, zonder negatieve effecten op de hartslag of bloeddruk. Syhephrine supplementen verhogen de stofwisseling en het aantal verbrande calorieën, dus het verhogen van de energie. Sportdranken, energie gels, energierepen en shakes, en St. Janskruid is een van de vele andere vormen van energie-supplementen.

Supplementen voor Energie en Aging

Ginkgo biloba, Acetyl L Carnitine en co-enzym Q10 zijn drie anti-aging supplementen die ook energie-niveaus te verhogen, volgens de Gewoon Anti Aging website artikel "Boosting Energy Meer dan 40" Ginkgo biloba is een oude Chinese kruidenmiddel dat helpt de bloedtoevoer naar de hersenen, die bijdragen aan mentale prestaties en energie-niveau. Acetyl L carnitine en co-enzym Q10 zijn zowel natuurlijk voorkomende stoffen reeds door het lichaam. Het lichaam maakt minder van beide als het ouder wordt; echter kunnen supplementen helpen deze stoffen herstellen het lichaam helpen mentale functies en energieniveau. Als het lichaam ouder, genoeg van deze stoffen uit voedsel kan problematisch zijn, zodat het toevoegen van additieven voorkomt een afname van mentale functies en energieniveau. Alle drie van deze supplementen zijn goed voor het hart.