Supplementen voor de huid met acne

Supplementen voor de huid met acne

Met zo veel acne producten op de markt van vandaag, het kiezen van de juiste is kan verwarrend zijn. Veel mensen vinden dat het gebruik van bepaalde kruiden en vitaminen helpen voor het opruimen van uitbraken en genezen huid.

Significantie

Supplementen voor gezonde huid vitaminen, kruiden of een combinatie van beide. Het juiste type afhankelijk van de ernst van de acne, leeftijd en de onderliggende oorzaak van de uitbraak.

Kenmerken en voordelen

Vitaminen die nuttig zijn voor acne omvatten vitamine A, C, D en E en vitamine B als een complex (alle B-vitamines). Deze helpen te genezen en het versterken van de huid. Kruiden die opruimen huid zijn knoflook, mariadistel, neem, basilicum, essentiƫle vetzuren zoals sleutelbloem en lijnzaadolie, aminozuren, enzymen, kalium, selenium en probiotica. Ook helend, deze bestrijden van infecties in de huid en reparatie weefsel.

Soorten

De meeste supplementen worden genomen in de vorm van pillen, tabletten of thee. Natuurlijk voedsel winkels bieden een combinatie supplementen met voorgemengde formules die speciaal voor huidproblemen U kunt ook speciale lotions gemaakt van natuurlijke producten die acne helpen. Tea tree olie, dat een natuurlijk antibioticum en antisepticum, een vloeistof en kan direct op de huid worden geplaatst.

Effecten

Het is nuttig om te begrijpen dat supplementen te nemen tijd om te werken. Omdat het genezingsproces duurt een tijdje, zou je niet de eerste resultaten voor een week of meer te zien. Na drie tot vier weken zou aanzienlijke verbetering van uw huid duidelijk zijn. Als u niet tevreden bent, het veranderen van het type en de hoeveelheid supplement zou kunnen helpen, of u kunt contact op met uw apotheker of zorgverlener voor suggesties.

Overwegingen

Supplementen werken anders dan acne recepten. De meeste acne medicijnen zal de symptomen behandelen, maar vitamines en kruiden werken om het probleem dat wordt veroorzaakt door de puistjes en opruimen van de huid te genezen. Soms supplementen kunnen worden genomen met recepten en over-the-counter geneesmiddelen, maar het is belangrijk om te controleren met uw arts of apotheker voordat u ze samen.