Supplementen die Reinig Out Plaque in je bloedvaten

Supplementen die Reinig Out Plaque in je bloedvaten

Als je zware hoeveelheden van plaque in de slagaderen, moet je beide verwijderen van de bestaande plaque en voorkomen dat meer van de vorming. Meer lichaamsbeweging, stoppen met roken en een gezond dieet hulp in aanvulling op bepaalde supplementen.

Oorzaak

Plaque een opeenhoping van calcium cholesterol, vet, cellulair afval en de bloedstolling materiaal fibrine, dat kleeft aan de wanden van de slagaders. De slagaders reageren vaak op de opbouw door het produceren andere secretie draagt ​​bij aan de verstopping.

Significantie

Vorming van tandplak veroorzaakt coronaire hartziekte, halsslagader ziekte en perifeer vaatlijden. Deze leiden tot hartaanvallen, hart-en vaatziekten, beroerte, pijn en infectie van de extremiteiten.

Vitamine E

Het nemen van vitamine E-supplementen kunnen hulp te bieden. Mohsen Meydani in zijn artikel, "Vitamine E en Atherosclerose: Beyond Preventie van LDL-oxidatie", gepubliceerd in het "Journal of Nutrition" 2001 zegt terwijl de meeste studies tonen aan vitamine E is effectief in het voorkomen van de vorming van tandplak in de slagaders, zijn er tegenstrijdige resultaten of vitamine E vermindert bestaande plaque.

Olie

Krill, noten, vis en lijnzaadolie bevatten allemaal omega-3 essentiële olie. Verhoging van het bedrag van deze oliën voorkomt de vorming van tandplak en kan zelfs verminderen.

Knoflook

Studies aan de Universiteit van Geneeskunde, Berlijn, door Dr Guautnter Siegel zien dat knoflook niet alleen vermindert de hoeveelheid plaque die formulieren, het helpt ook het verminderen van de bestaande plaque met maar liefst 20 procent.

Orale Chelaatvormers

Chelaatvormers oraal in de bloedbaan en binden aan de materialen plaque. Het lichaam filtert de gebonden materialen en spoelt ze uit het bloed.

.