Sundhed Tips om Syreindhold

Surhedsgrad er en betingelse, at mange voksne oplever. Maven producerer normalt syre til at opløse mad, medvirken i fordøjelsen, men når maven producerer for meget syre, er den resulterende ubehag kaldet surhedsgrad. Syreindhold kan forårsage skade over tid, men gør nogle enkle kost ændringer og være opmærksom på, hvad der forårsager surhedsgrad kan hjælpe.

Sundhedsmæssige betænkeligheder

Syreindhold er smertefuldt og kan nogle gange holde dig fra at gøre de ting du ønsker at gøre. Mere end det, kan syreindhold faktisk forårsage langsigtede sundhedsmæssige betænkeligheder. Ifølge Swanson Vitaminer, kroppen har brug for at opretholde en pH-værdi på 7,4. Når der er en pH-ubalance, såsom surhed, kroppen bruger calcium fra knoglerne til at genoprette den ideelle pH. Det betyder, at over tid, kan syreindhold forårsage knogleskørhed.

Årsager

Det første skridt i at kontrollere surhedsgrad er at vide, hvad der forårsager det. De mest almindelige syndere er krydret mad, alkohol, fastfood, kød, sukker, stivelse, kaffe og sodavand. Hvis man undgår disse fødevarer letter din syreindhold, er det sandsynligt, disse fødevarer er årsagen. Ifølge en artikel af Dr. Mukesh Batra, kan stress også forårsage syreindhold, og tager lange, dybe vejrtrækninger kan hjælpe berolige dig ned og kontrollere surhedsgraden.

Løsninger

Ud over at over-the-counter medicin, der kan hjælpe din syreindhold, er der flere hjem retsmidler, der arbejder for nogle mennesker. Tilsætte sukker til saften af ​​en hvid løg, sprinkling sukker og sort peber på en ananas skive, hvilket gør en løgnehistorie af stikkelsbær, vindruer og honning, og drikke citron vand med sukker en time før frokost er alle siges at hjælpe din surhed. Mens nogle af disse retsmidler ikke kan smage meget godt, nogle mennesker oplever, at når der træffes en gang om dagen, deres surhed kontrolleret, selv om de undertiden hengive sig fødevarer, der forårsager surhedsgrad.

PH basisk dråber er tilgængelige på mange helsekost butikker, og nogle mennesker oplever, at tilsætning af dråberne til deres mad hjælper deres organer til at opretholde en sundere pH balance.

Nogle gange, surhedsgrad forårsager for meget smerte og er ikke godt kontrolleret af kost ændringer og hjem retsmidler eller over-the-counter medicin. I disse tilfælde, besøge din læge, så hun kan finde ud af den nøjagtige årsag til din surhed og hjælpe dig med at afgøre, hvordan det skal behandles.