Summer Diëten voor Teen Girls

Summer Diëten voor Teen Girls

Summertime is een van de meer gunstige tijden van het jaar, met abundanties van vers fruit en knapperige groenten. Er is een grote verscheidenheid van gezonde voedingsmiddelen beschikbaar tieners in de zomer die belangrijk zijn voor het handhaven van een gezond lichaam. Veelvuldig, tienermeisjes bezighouden met "diëten" en knip belangrijke voedingsmiddelen die nodig zijn voor een goede ontwikkeling in deze jaren. Vermijd deze soorten diëten en vergeet niet dat je lichaam aan het veranderen is in deze tijd, dus bochten en extra gewicht normaal zijn.

Kleine maaltijden

Breek je dag in zes kleinere, meer frequente maaltijden in plaats van het consumeren van drie grote maaltijden. Dit zal je stofwisseling op koers te houden en ervoor te zorgen dat deze continu werkt, in plaats van na drie grote maaltijden. Het houden van uw stofwisseling draait de klok rond zal ook het verhogen van uw energie niveaus, waardoor u zich minder moe en traag na een maaltijd. U zult ook minder kans om snack zijn de hele dag als je consequent moet voedsel in je maag. Bijvoorbeeld, bij het ontbijt, eet een eiwit, een gezonde koolhydraten, zoals volkoren toast en een stuk vers fruit. Voor je halverwege de ochtend snack, verbruikt een klein deel van magere yoghurt. Tijdens de lunch, eet een boterham met mager vlees op volkoren brood, soep of salade met magere dressing. Verbruiken ofwel een stuk vers fruit of granen voor een snack. Voor het diner, eet verse groenten en een mager vlees en voor het dessert, eet laag- of magere yoghurt of ijs.

Gezonde Snacks

Houd altijd muesli, vers fruit of rauwe groenten bij de hand. Vermijd chips, chocoladerepen en andere ongezonde snacks. Kies in plaats daarvan wortelen, selderij, broccoli, appelschijfjes of trail mix om uw honger te stillen. Noten bieden ook voeding, zoals cashewnoten, amandelen en walnoten. Houd snacks bij de hand gedurende de dag, of u nu boodschappen doen of u werkt of gaat naar huis van een vriend. De kans is groot, als ze koekjes en gebak te knabbelen op, u verbruikt die als je niet iets anders met u hebben. Blijf sterk en vergeet niet dat je doet uw deel in het handhaven van een gezond en voedzaam lichaam.

Vermijd suiker en witte bloem

Probeer uit te snijden zo veel suiker verwerkt als je kunt. Dit zal helpen om uit te snijden de verlangens die worden veroorzaakt door pieken in je bloedsuikerspiegel als het stijgt en daalt aan het voedsel te verwerken. Kies natuurlijke zoetstoffen gevonden in sappen en fruit en kies volkoren of tarwe brood in plaats van brood gemaakt van witte bloem. Knip alle frisdranken en dranken met toegevoegde conserveermiddelen en suikers. Beperk de hoeveelheid snoep die u verbruikt om speciale gelegenheden. Knip suikers en je zult merken dat je ze niet zult hunkeren zo vaak en je hoeft niet zo veel te eten om uw verlangen te voldoen.

Let op Uw Gedeeltes

Bewaken van de maten van uw porties in plaats van het snijden van voedsel groepen in totaal. Vermijd het vullen van je bord aan de rand en zorg ervoor dat alle voedingsmiddelen zijn dan minstens 2 centimeter afstand van de randen van grotere platen en ten minste 1 inch afstand van de randen van kleinere borden. Eet langzaam en maak elke maaltijd duren ten minste 20 minuten. Niet eten, totdat je voelt dat je gevuld. In plaats daarvan moet u zich comfortabel vol weten dat uw honger is tevreden.