Suggereerde Crohn Dieet Foods

Volgens CrohnsOnline.com, ziekte van Crohn --- een chronische inflammatoire darmziekte die veroorzaakt zwelling en irritatie van het spijsverteringskanaal --- treft naar schatting 500.000 mensen in de Verenigde Staten.

Functie

Ziekte van Crohn tast gewoonlijk het einde van de dunne darm en het begin van de dikke darm, maar kan een deel van het maagdarmkanaal beïnvloeden.

Effecten

Er is geen remedie bekend, meldt de Universiteit van Maryland Medical Center (UMMC), maar veranderingen in het dieet kan tijdens een flare-up van de ernst van de symptomen van Crohn te verminderen.

Probleem Foods

Volgens de UMMC, de meest voorkomende voedingsmiddelen die de symptomen van Crohn verergeren bevatten veel vet (inclusief zuivel), kruidig, rijk aan vezels en verwerkte voedingsmiddelen.

Preventie / Solution

Voedingsmiddelen die symptomen te verlichten en de kans op terugkeer van de ziekte te verminderen omvatten die hoog in de B-vitaminen, calcium en magnesium, zoals donkere bladgroenten, volle granen en zeegroenten. In extreme gevallen, de UMMC meldt, kan een "elementaire dieet" gebruik te maken van vloeibare voeding helpen Crohn-patiënten genezen van hun beschadigde spijsverteringsstelsel.

Overwegingen

Ziekte van Crohn kan adequate voeding belemmeren vanwege het onvermogen de darm essentiële voedingsstoffen en mineralen absorberen. Omega-3-vetzuren, gevonden in visolie, kan bijdragen tot het verminderen van de terugkeer van de ziekte en de bestrijding van ontstekingen, zegt de UMMC.