Substance Abuse Recovery Activiteiten

Het is één ding om te drinken, roken of drogeren stoppen. Maar zodra je stopt, het is een heel ander dilemma om te weten wat te doen. Nu dat het nastreven van je middel van keuze niet neem uw tijd en energie, moet je een aantal nieuwe activiteiten die te doen. Bij voorkeur zal deze zijn dingen die u helpen nuchter te blijven en je te verplaatsen op de weg van herstel.

Ga naar Vergaderingen

Als je het hebt gehoord een keer bij een 12-stappen vergadering, hebt u waarschijnlijk gehoord het duizend keer: "Keep coming back." Een studie uit 2003, uitgevoerd door het Nationaal Alcohol Centre in Londen getuigt van het feit dat herstellende alcoholisten die de Anonieme Alcoholisten vergaderingen bijgewoond regelmatig een beter resultaat gehad (dwz, minder dronken ze) dan degenen die dat niet deden. Als je de verleiding om te gebruiken, ga dan naar een vergadering.

Soorten Vergaderingen

Er zijn vele soorten van vergaderingen - Anonieme Alcoholisten, Narcotics Anonymous, Anonieme Overeters en Al-Anon (bijeenkomsten voor mensen die in relatie tot verslaafden) - die dagelijks ontmoeten op tijden die voor de meeste mensen zijn.

Call Someone

De telefoon is een uitstekend hulpmiddel als u een geschiedenis van drugsmisbruik. Het kan te gemakkelijk te raken in de oude gedachte cyclus die leidde tot isolement met uw drug of choice. Kies in plaats daarvan op te halen de telefoon en iemand wat je doormaakt vertellen. Zelfs als je niet weet ze heel goed, dat risico. Uit onderzoek van Chicago's DePaul University, uitgevoerd in 2006, geeft aan dat nauwe relaties en consistente verbinding met mensen die leidt tot verbeterde soberheid tarieven.

Verzorg jezelf

Vele malen, de enige manier waarop verslaafden hebben geweten hoe ze plezier te ervaren is door middel van hun drug of choice. In plaats daarvan, verken andere manieren om aardig te zijn voor jezelf. Overweeg iemand om een ​​lekkere maaltijd samen te koken. Of het nemen van een hobby en beginnen gaan lessen. Begin het bijwonen van kerkdiensten meerdere keren per week en leren hoe om te mediteren en te gaan met uw hogere macht. Maak jezelf hete thee, en settelen met gezellige pyjama en een goede roman.

Geniet van Simple Pleasures

Margaret H. Kearney, met de School of Nursing Boston College, gerapporteerd in een studie gepubliceerd in 1998, dat de basis van verslaving is een gebrek aan vermogen om zichzelf te voeden in productieve, geschikte manieren. Je kan keren dat, hoewel; zelf leren hoe je eenvoudige genoegens die niet uw middel van keuze inhouden genieten. Vergeet niet - als je eenzaam voelen, oefenen deze dingen te doen met andere mensen, als goed.