Substance Abuse Programma's in Noord-Carolina

Substance Abuse Programma's in Noord-Carolina

Een onderzoek van 2008 uitgevoerd door het Bureau van Applied Research aan de Substance Abuse en Mental Health Services Administration ontdekt dat naar schatting 20 miljoen Amerikanen boven de leeftijd van 12 jaar gebruik van illegale drugs. Het onderzoek concludeerde, op basis van die cijfers, dat 8 procent van de bevolking is drugverslaafden. Middelenmisbruik programma's te helpen een gebruiker de drugs uit zijn systeem te elimineren en geef hem een ​​periode van de behandeling en preventie van terugval methoden.

New Beginnings van Zuid-Piemonte

New Beginnings biedt ambulante diensten aan degenen die de behandeling met middelenmisbruik. De faciliteit is Charlotte-based en behandelt ook patiënten die behoefte hebben aan geestelijke stoornis hulp. New Beginnings is gespecialiseerd in het behandelen van rijden onder invloed daders en betrokkenen op strafrechtelijk gebied. Aanvaardbare vormen van betaling zijn onder andere eigen-betaling, Medicaid en particuliere verzekeringen.

New Beginnings van Zuidelijke Piemontese LLC

1508 Cleveland Ave.

Charlotte, NC 28203

704-334-6574

First Step Services

Eerste stap Services is een Raleigh-gebaseerde faciliteit die drugsmisbruik programmering en detox diensten levert. Eerste stap is gespecialiseerd in de behandeling van adolescenten, DWI daders en strafrecht klanten. De faciliteit is poliklinische maar biedt ook dagbehandeling gedeeltelijke hospitalisatie-diensten. Eerste stap accepteert self-betaling, particuliere verzekeringen en militaire verzekering.

First Step Services LLC

211 Zes vorken Rd., Suite 117 Gebouw B

Raleigh, NC 27609

919-833-8899

firststepraleigh.com

Verslavingen Solutions

Verslavingen Solutions is Wilmington-based en biedt ambulante en gedeeltelijke hospitalisatie / dagbehandeling diensten. De faciliteit is gespecialiseerd in het helpen van DWI overtreders. Verslavingen Solutions vereist self-betaling, maar ook actief is op een glijdende schaal van, gebaseerd op het inkomen en andere omstandigheden.

Addiction Solutions, Inc.

3121 Wrightsville Ave.

Wilmington, NC 28403

910-343-3353

addictionssolutionsinc.com

Daymark Recovery Services / Substance Abuse Services

Daymark heeft middelenmisbruik programma's in Noord-Carolina. Hun doel is om "bekwaam medische en gedragsproblemen beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg aan de burgers van alle leeftijden en hun families met de grootste kans voor het herstel, de onafhankelijkheid en de hoogste kwaliteit van het leven te ondersteunen." De programma's bieden diensten voor middelenmisbruik en psychische stoornissen. Betalingsmethoden zijn onder andere eigen-betaling, Medicaid, Medicare, andere staat gefinancierde verzekering, particuliere ziektekostenverzekering en militaire verzekering.

Daymark Recovery Services

Substance Abuse Services

725 North Highland Ave.

Winston Salem, NC 27101

336-607-8523

daymarkrecovery.org