Substance Abuse Prevention & Interventie

Het leven van een persoon kan worden vernietigd door het gebruik van geestverruimende stoffen. De media staat vol met voorbeelden van mannen en vrouwen - en ook jongeren - uit alle lagen van het leven, die de grimmige gevolgen van drugsgebruik en verslaving lijden. Daarom is preventie van drugsgebruik, en ingrijpen wanneer dat nodig is, zijn cruciaal voor het behoud of herstel van gezondheid en welzijn van een persoon.

Uitgebreide Support Services

De meest effectieve vorm van preventie van drugsgebruik is een programma dat een alomvattende aanpak neemt, volgens de "Substance Abuse Prevention:. Het snijpunt van wetenschap en praktijk"

Het misbruik van of verslaving aan geestverruimende stoffen vaak het gevolg is van een aantal factoren, waaronder emotionele en psychische problemen en misschien zelfs een genetische aanleg. Daarom preventiestrategie die rekening houden met deze variabelen waarschijnlijk het meest effectief.

Tough Liefde

Vrienden en familieleden van een persoon die lijden aan alcohol-en drugsmisbruik of verslaving moet trainen wat algemeen bekend staat als "harde liefde." Bijvoorbeeld, als het individu te maken met een alcohol-en drugsmisbruik probleem vraagt ​​om geld, de beste cursus is om de individuele financiële hulp te ontzeggen. De bottom line is dat je niet alles wat deze persoon in staat zal stellen de mogelijkheid om haar gebruik van geestverruimende stoffen verder moet doen.

Professionele Interventie

De media, televisie en films vaak aanwezige zogenaamde voorbeelden van interventies. Hoewel een interventie is een nuttig plan van aanpak om een ​​persoon die lijdt aan een alcohol-en drugsmisbruik probleem te helpen, moet de interventie zelf goed worden uitgevoerd. Alleen getuige van een interventie van de soort te zien op de kleine en zilver scherm is gewoon niet genoeg om de nodige maatregelen om een ​​interventie in het echte leven te ondernemen middelen te verschaffen.

Er zijn professionals die hulp bieden aan mensen die verlangen om een ​​interventie uit te voeren. Hoewel deze professionals een vergoeding voor deze dienst, die deze vorm van hulp beter zorgt voor een succesvolle interventie, die de lading van een waardige investering maakt.

Een lokale gemeenschap centrum voor geestelijke gezondheidszorg waarschijnlijk biedt professionele tussenkomst hulp. Deze centra rekenen doorgaans een glijdende schaal vergoeding op basis van het inkomen overwegingen.