Subsidies voor non-profit Community Ziekenhuizen

Subsidies voor non-profit Community Ziekenhuizen

Terwijl grote for-profit ziekenhuizen hebben de neiging om de meest pers en publieke erkenning te krijgen, kleine non-profit gemeenschap ziekenhuizen een belangrijke rol spelen bij het verlenen van toegang tot de gezondheidszorg, met name voor de bewoners die ver van grote stedelijke ziekenhuizen. Non-profit gemeenschap ziekenhuizen rekenen op een aantal verschillende bronnen voor financiering, met inbegrip van patiënten, particuliere giften, fondsenwervers en subsidies.

Het vinden van Grant Providers

Subsidies voor non-profit gemeenschap ziekenhuizen komen uit een verscheidenheid van verschillende bronnen, waaronder bedrijven en corporaties. Een aantal grote zorgverzekeraars lopen stichtingen die toekennen geld toe te kennen aan non-profit ziekenhuizen. Andere bronnen van subsidie ​​geld voor non-profit ziekenhuizen zijn onder particuliere stichtingen en de landelijke, provinciale en lokale overheden. Het bedrag van de toegekende subsidie ​​zal verschillen van provider tot provider, met individuele subsidies, variërend van $ 1.000 tot $ 100.000 en meer.

Bijeenkomst Geschiktheidsvereisten

Een non-profit gemeenschap ziekenhuis moet voldoen aan bepaalde eisen voldoen voordat de subsidieaanvraag proces. De exacte kwalificaties variëren afhankelijk van de provider. Echter, onder meer gemeenschappelijke eisen zijnde een geregistreerde 501 (c) (3) non-profit door de federale overheid en het verstrekken van gratis of tegen lage kosten gezondheidszorg aan onverzekerde patiënten. Veel subsidieprogramma's zijn regionale en alleen open voor non-profit ziekenhuizen in die staat, provincie of regio. Andere eisen omvatten het verstrekken van kwalitatief hoogwaardige gezondheidszorg, werken aan de toegang tot de gezondheidszorg in de gemeenschap te vergroten en te houden waarden en idealen die op een lijn met de subsidieverstrekker.

Navigeren in de aanvraagprocedure

Een non-profit ziekenhuis zal meestal moeten gaan door middel van een aanvraagprocedure voor een subsidie. Veel subsidieverstrekkers bieden online applicaties voor het gemak-of-gebruik en gemak. De provider beoordelingen applicaties, het uittrekken van degenen die niet voldoen aan subsidie-eisen van de organisatie, en kiest welk ziekenhuis of ziekenhuizen te gunnen geld om. Samen met de aanvraag, moeten ziekenhuizen een identificatienummer personeelsnummer indienen van de federale overheid. Andere documenten die doorgaans nodig zijn onder bestuur van regisseur contactgegevens, financiële overzichten, jaarverslagen en organogrammen.

Gebruik makend van Grant Funds

De meeste subsidieprogramma's komen met aangehechte bepalingen over de wijze waarop het geld wel en niet kan worden gebruikt. Sommige subsidieprogramma's bieden verschillende types van subsidies en het ziekenhuis kunnen zich aanmelden voor de meest geschikte basis van hun behoeften. Bijvoorbeeld, van de Onafhankelijkheid Blue Cross Foundation Blue Safety Net Grant heeft twee componenten-een algemene werking te verlenen voor de operationele kosten en een speciaal project subsidie ​​voor eenmalige of lopende gezondheidsprogramma's. De subsidie ​​geld kunnen komen met bepalingen die het gebruikt worden voor bepaalde soorten mensen, zoals kansarmen of onder-verzekerde patiënten. Sommige subsidies schetsen wat de ontvanger kan het geld niet te gebruiken op, met inbegrip van uitgaven zoals bouwprojecten of de aanschaf van medische apparatuur.