Subsidies voor Kinderen voor Psychiatrische Zorg

Subsidies voor Kinderen voor Psychiatrische Zorg

Children's geestelijke gezondheid is belangrijk en leven met kinderen die hoofdelijk emotioneel gestoord kan pijnlijk en stressvol zijn voor gezinnen. Financiering van particuliere, non-profitorganisaties en overheidsinstellingen is beschikbaar voor gezinnen die een kind met psychiatrische stoornissen te helpen.

Betekenis

Volgens SAMSHA (Substance Abuse en Mental Health Services Administration) van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services, kinderen met ernstige emotionele stoornissen hebben hogere tarieven van falen op school vanwege de discriminatie en stigmatisering in verband met psychische stoornissen. Als de problemen niet worden behandeld dat ze leiden tot meer ernstige psychische problemen in de volwassenheid. SAMSHA adviseert ouders en gemeenschappen samen te werken om te herkennen en te behandelen kinderen met een psychische aandoening vroeg.

Soorten subsidies

Particuliere stichtingen 'met inbegrip van de Viola W. Bernard Foundation geeft subsidie ​​aan innovatieve programma's die de wisselwerking tussen sociale omstandigheden en de psychische gezondheid van kinderen en gezinnen te pakken te ondersteunen. Rhode Island's Project Reach Grant biedt begeleiding en home-based services voor kinderen en gezinnen. De federale overheid geeft subsidie ​​voor kinderen onder de 22-jaar-oud gediagnosticeerd met ernstige emotionele problemen, ernstige gedragsstoornis of een ernstige psychische stoornis.

Aanvullende informatie

Staten, met inbegrip van Illinois, bieden individuele zorg Subsidies voor ernstig geestesziek kinderen. Subsidies helpen de ouders om de kosten van de residentiële behandeling of speciale zorg te bekostigen. De meerderheid van de subsidies voor psychiatrische zorg zijn niet individuele subsidies. Ze worden toegekend aan installaties voor de behandeling, ziekenhuizen of non-profit organisaties werken met psychisch zieke kinderen. Neem contact op met het State Department, en afdelingen van, geestelijke gezondheidszorg in uw staat om de financiering opties om een ​​kind dat psychiatrische zorg nodig heeft te helpen.