Subsidies voor Huisvesting voor gehandicapten

Subsidies voor Huisvesting voor gehandicapten

Mensen met een handicap worden geconfronteerd met een verscheidenheid aan uitdagingen. Niet alleen moeten ze elke dag routines aan te passen aan hun capaciteiten tegemoet te komen, moeten ze ook proberen te repareren of huisvesting aan te passen aan hun unieke behoeften te voldoen. Gelukkig zijn subsidies beschikbaar om te helpen gehandicapte personen met de kosten in verband met woningaanpassingen, reparaties of aanpassingen.

Speciaal aangepaste woonruimte

Het Department of Veterans Affairs zijn subsidies beschikbaar voor veteranen met een handicap die zijn gerelateerd aan een inservice blessure gemaakt. Het geld kan worden gebruikt door de veteraan om een ​​huis dat wijzigingen bevat aan zijn behoeften te voldoen construeren. De fondsen kunnen ook worden gebruikt om een ​​bestaande woning verbouwen aan de gehandicapte veteraan in staat te blijven wonen. In sommige gevallen kan de middelen die door de Department of Veterans Affairs worden gebruikt om een ​​huis dat is buiten de VS Volgens de de SAH wijzigen, het doel van deze subsidies is een veteraan dienst lid met een obstakelvrije kwaliteit van leven .

Behuizing Aanpassingen

Thuis aanpassing subsidies zijn bedoeld om een ​​gehandicapt individu met werk te helpen om een ​​huis dat hij niet in staat is om zichzelf te voltooien herstellen. Het werk in deze subsidie ​​kan variëren van routine-onderhoud zoals schilderen om aanpassingen dat het huis meer leefbaar te maken. In aanmerking te komen voor een subsidie, moet een individu een disablity dat het huis moet worden aangepast om het fysiek in staat is voor het individu om in te wonen, volgens de Citizens Information hebben. De aanvrager moet de eigenaar van de woning te renoveren. Aanvragen worden geprioriteerd, met de personen met de grootste en meest directe behoefte eerst om gefinancierd.

Deel 8

Hoofdstuk 8 is een onderdeel van de HUD programma dat geld beschikbaar voor huisvesting uitgaven van de gezinnen met een laag inkomen, die ten minste één persoon met een handicap hebben maakt. De subsidie ​​geld kan in de vorm van verhuur vouchers aan het huishouden worden verstrekt of rechtstreeks aangeboden aan de eigenaars van de woning te worden gebruikt in de richting van de huurkosten van de gehandicapte persoon. U kunt zich aanmelden voor de Section 8 HUD programma contact opnemen met de plaatselijke sociale dienst kantoor.