Studenten & Depressie Statistieken

Studenten & Depressie Statistieken

Het krijgen van een globaal perspectief van hoe depressie beïnvloedt studenten is niet moeilijk, kunnen specifieke details en cijfers variëren, afhankelijk van het onderzoek wordt aangehaald. Echter, er is weinig onenigheid tussen de geestelijke gezondheidszorg dat depressie toeneemt onder studenten. Hoe ze te bereiken is het dilemma, het maken van een inzichtelijke analyse van statistische trends des te belangrijker voor counselors, psychologen en andere hulpverleners.

Grootte

Omgaan met academische, financiële en relationele druk kan een tol op studenten nemen als ze zich aanpassen aan volwassen verantwoordelijkheden. Deze trends weerspiegelen zich in veel onderzoeken, zoals een mei 2009 Associated Press-mtvU poll gedaan door Edison Media Research. Negen procent van de deelnemende studenten werden geacht een risico op ernstige en matige depressie. Meer dan 42 procent voelde depressief voor minstens enkele dagen tijdens de afgelopen weken.

Kenmerken

Aanzienlijk, het Associated Press-mtvU poll bracht een aantal andere bevindingen van bezorgdheid onder de geestelijke gezondheidszorg. Onder degenen erkennen matige tot ernstige depressie, iets meer dan een kwart was gediagnosticeerd met psychische problemen, de poll gevonden. Amper een derde van deze groep, echter, kreeg geen steun of behandeling van de geestelijke gezondheidszorg sinds het starten van de universiteit. Bovendien, bijna de helft van de gematigde groep waren niet bekend met de campus begeleiding middelen.

Betekenis

Bekeken vanuit een perspectief op lange termijn, zijn angst en depressie niveaus van leerlingen aanzienlijk gestegen in de afgelopen jaren. Volgens de 2004 National Survey of Counseling Center Bestuur, 86 procent van hen meldde het zien van een significante toename van leerlingen met ernstige psychische problemen. In feite, de 18- tot 24-jarige leeftijd college groep is de gemiddelde leeftijd bij het begin voor veel psychische omstandigheden, "Psych Central" meldde in augustus 2008.

Effecten

De belangstelling voor het voorschrijven van medicijnen is een andere duidelijkste indicator van depressie onder studenten. In 2005, 92 procent van de college counseling center bestuurders zagen meer inkomende studenten op de psychiatrische medicatie, 'Kunsten en Wetenschappen ", meldde in haar herfst / winter 2005 nummer. Stemmingsstabilisatoren zoals Prozac - de meest voorgeschreven campus drug - heeft het mogelijk veel studenten met ernstige psychische problemen om te studeren. Zonder de steun echter omgaan met unieke druk studentenleven blijft moeilijk voor deze leerlingen.

Overwegingen

Bereiken van studenten vereist het omgaan met de belangrijkste reden geuit voor het niet op zoek naar een professionele geestelijke gezondheidszorg hulp. Onder studenten vallen in deze categorie, schaamte naar voren als de voornaamste zorg, volgens een studie uit 2006 aangehaald in "Psych Centrals's artikel. Slechts 23 procent zei dat ze comfortabel met een vriend weten dat ze op zoek waren naar hulp voor emotionele problemen zou voelen. Als deze resultaten zou kunnen suggereren, college counseling diensten worden geconfronteerd met een grote uitdaging.