Stroke Symptomen bij kinderen

De meeste mensen denken van de volwassenen bij het horen van het woord beroerte. Wanneer ze erkennen dat ze of een geliefde is het hebben van een beroerte, de meeste mensen weten dat ze medische behandeling te zoeken binnen 12 tot 24 uur om blijvende schade bloedvat te vermijden. Echter, mensen die niet onmiddellijk kunnen symptomen van een beroerte herkennen bij kinderen. De National Stroke Association zegt dat sommige van de risicofactoren voor het kleine percentage van de kinderen die slagen lijden onder andere aangeboren afwijkingen, infecties, trauma, bloed aandoeningen zoals sikkelcelanemie, en een aantal lichamelijke en geestelijke handicaps. Sommige symptomen van een beroerte bij kinderen zijn vergelijkbaar met die bij volwassenen.

Ernstige hoofdpijn en convulsies

De National Stroke Association stelt dat een van de eerste symptomen van een beroerte bij kinderen is de klacht van een ernstige hoofdpijn. Ouders zullen weten dat er iets mis is, omdat kinderen zelden klagen over hoofdpijn. Deze hoofdpijn kan zo ernstig zijn dat de kinderen willen doen legeren. Kleuters kunnen niet klagen over hoofdpijn, maar ze epileptische aanvallen krijgt. Net als bij volwassenen, moeten de ouders onmiddellijk medische hulp te zoeken indien deze symptomen zich voordoen.

Speech and Mobility

Net als volwassenen, beroerte symptomen bij kinderen onder problemen met spraak en mobiliteit vanwege tijdelijke verlamming en zwakte aan een kant van het lichaam. Spraak problemen zijn onvermogen om woorden of onduidelijke, ongepast spraak te vormen. Body gevoelloosheid veroorzaakt verlies van coördinatie in de armen en benen en verlies van evenwicht.

Urine-incontinentie

Volgens St. John's Hospital's Stroke Treatment homepage, urine-incontinentie is een ander slag symptoom bij kinderen. Dit is een aandoening waarbij verliezen mensen incontinentie, van kleine lekkage ongecontroleerde urineren. Incontinentie wordt veroorzaakt door beroertes spiercontrole in het lichaam.

Gezichtsspieren

Symptomen van een beroerte bij kinderen invloed op hun gezichtsspieren ook. Zwakke gezichtsspieren bevatten oogproblemen die wazig zien kan veroorzaken, ongelijke leerlingen en gedeeltelijke of volledige blindheid. Andere gezicht problemen zijn onder meer een droopy expressie en kwijlen als gevolg van verlamming. Deze zichtbare symptomen zullen waarschijnlijk merkbaar voor ouders of verzorgers. Kinderen kunnen ook een opgezwollen ader in hun nek.

Verlies van bewustzijn

St. John's Hospital staat ook dat de symptomen van de kindertijd beroertes omvatten tijdelijk verlies van bewustzijn en snurken geluiden. Dit kan voorkomen in combinatie met twee of meer van de andere symptomen van een beroerte. Als kinderen het bewustzijn verliezen, moeten de ouders onmiddellijk breng ze naar het ziekenhuis voor artsen om de conditie te controleren.