Strawberry Cough & Anxiety

Strawberry Cough & Anxiety

Met medische marihuana wettig in 14 staten, zijn marihuana stammen worden ontdekt als het hebben kalmerende eigenschappen van dergelijke ziekten te behandelen zoals angst. Strawberry Cough is een marihuana stam, en hoewel er gespeculeerd over betekenis zijn naam is, sommigen zeggen dat het kreeg zijn naam van de smaak van de knoppen en de hoest gebruikers ervaring na het roken.

Identificatie

Strawberry Cough wordt geïdentificeerd door zijn rode kleur en de grote toppen. De plant groeit in de hoogte en dunner dan andere marihuana planten, vooral vanwege zijn samenstelling. De plant is gemaakt van ongeveer 75 procent en 25 procent sativa indica. Cannabis bestaat uit drie soorten, waaronder Cannabis indica en Cannabis sativa. Cannabis indica en Cannabis sativa kan zowel worden gebruikt om marihuana te produceren. Sativa is bekend om zijn hoge concentratie van THC, een chemische stof die de gebruikers van deze marihuana een energieke high geeft. Indica is bekend om zijn hoge concentratie van CHB, een chemische stof die de gebruikers een slaperig gevoel hoog. Omdat Strawberry Cough is zo hoog in satvia, de plant geeft gebruikers een meer heldere hoge, meestal niet waardoor ze suf.

Overwegingen

Onlangs zijn er staten die hebben gestemd om marihuana te decriminaliseren geweest. Meestal "decriminalisering" vertaalt zich in een gedrag dat wordt behandeld als een kleine verkeersovertreding. De volgende staten hebben marihuana gedecriminaliseerd vanaf juni 2010: Alaska, Californië, Colorado, Maine, Massachusetts, Minnesota, Mississippi, Nebraska, Nevada, New York, North Carolina, Ohio en Oregon.

Voordelen

Veel reviews hebben het beschouwd als een "energieke high." Het behandelt depressie en angst omdat er veel sativa samenstelling, welke energie bevordert. Gebruikers kunnen een lichte hoofdpijn in de comedown die kan worden veroorzaakt door hoesten voelen, maar ook verslag meer ontspanning.

Time Frame

Bij de teelt van een Strawberry Cough plant, het duurt maar ongeveer twee maanden de tijd om zijn eerste opbrengst te oogsten, en 65 dagen nadat er een andere opbrengst. Bij het gebruik van Strawberry Cough, wordt de hoge gezegd om lang van ergens tussen 01:59 uur.

Geschiedenis

Strawberry Cough wordt verondersteld te zijn ontstaan ​​uit de genetica, die van Noord-Amerikaanse oorsprong en Europese afkomst. De plant is inmiddels gemaakt in een hybride tussen sativa en indica.