Strategieën om te overwinnen depressie

Depressie is een chronische ziekte, en mensen die leven met een ernstige depressie in het algemeen moet een medische behandeling om hun symptomen te beheren en weer een normaal leven te zoeken. Er zijn tal van manieren om te gaan met depressie. En terwijl de medicijnen vaak worden voorgeschreven aan mensen die leven met een depressie te helpen, kunnen lijders andere strategieën inzetten om te helpen omgaan met hun aandoening.

Medicijnen

Sommige symptomen van depressie behoren verdriet, verlies van interesse in activiteiten, vermoeidheid, prikkelbaarheid, rusteloosheid en gewichtsverlies. Depressie kunnen variëren van mild tot ernstig en artsen baseren behandeling op de ernst van de aandoening. Vaak mensen die leven met een depressie medicijnen nodig. Antidepressiva zijn veilig, en ze zijn vaak aanbevolen om depressie en balans stemmingen behandelen. Deze omvatten selectieve serotonine heropnameremmers, tricyclische en monoamine oxidase remmers. Helaas zijn de resultaten niet altijd onmiddellijk, en kan tot 12 weken om de effecten van geneesmiddelen opmerkt.

Psychotherapie

Spreken met een therapeut is een andere veel voorkomende en effectieve behandeling voor depressie. Medicijnen verheffen stemmingen en de behandeling van depressie. Echter, ze niet in op de onderliggende oorzaak van thedepression. Aan de wortel van depressie te ontdekken en behandelen van de aandoening zonder medicatie, mensen die leven met een depressie moeten counseling of therapie te overwegen. Het doel van de therapie is om problemen en gevoelens, en hopelijk te verkennen, om een ​​oplossing te vinden. Therapeuten helpen patiënten te herkennen omstandigheden die leiden tot depressie en leren omgaan vaardigheden, die een aanval van depressie kunnen weren.

Home Remedies

Samen met traditionele strategieën, zoals medicatie en therapie, zijn verschillende home remedies bewezen balans stemmingen te helpen en behandelen van depressie symptomen. Actief zijn is een belangrijke remedie tegen depressie. Door middel van regelmatige lichaamsbeweging of sporten, je hersenen releases chemicaliën in de hersenen die cruciaal zijn voor plezier --- dopamine en serotonine zijn. Om depressie te overwinnen en het verbeteren van uw lichaam, vernietiging van ten minste 30 minuten per dag voor de oefening. Het vermijden van illegale drugs en alcohol kan ook het verbeteren van de symptomen van depressie. En het nemen van omega-3 en vitamine B-supplementen, samen met medicatie kan uw herstel versnellen. Praat met een arts voordat u het combineren van supplementen en geneesmiddelen op recept.