Stoelen Gebruikt voor Chronische rugpijn

Volgens het National Institute of Neurological Disorders and Stroke, Amerikanen spenderen tenminste $ 50 miljard per jaar aan lage rugpijn. Het is de meest voorkomende oorzaak van werkgerelateerde arbeidsongeschiktheid en een belangrijke reden voor het niet werken. Met een ergonomische stoel om de rugleuning kan een effectieve manier om chronische rugpijn.

Functies

Ergonomische stoelen zijn ontworpen voor het lichaam. Een goede ergonomische stoel zal zijn eenvoudig verstelbaar, met een comfortabele stoel breedte en diepte. Het heeft lendensteun op de boog van de onderrug te vullen, samen met een rugleuning en gewatteerde zitting materiaal. In het ideale geval zal de stoel ook verstelbare armleuningen en een draaivoet.

Voordelen

Mensen van nature verschuiven naar een traag na het zitten in een stoel voor een lange periode van tijd, die onnodige stress kan zetten op de wervelkolom. Zitten in een positie in de loop van een dag kan ook problemen met de rug, nek, schouders, armen en benen veroorzaken. Speciale stoelen zal maximale steun in de rug te bieden en dwingen de gebruiker om een ​​goede houding te handhaven. Er is niet een stoel die het beste is, en gebruikers moeten gaan met wat het meest comfortabel is voor hen.

Identificatie

Chronische rugpijn is pijn die langer duurt drie maanden en heeft de neiging om uiteindelijk terug te keren, zelfs als het gaat weg. Oorzaken zijn vaak onbekend en moeilijk op te lossen. De behandeling is gericht op het verminderen van de pijn en verbetering van dag tot dag functioneren. Het bevat vaak lichaamsbeweging zoals yoga, of het gebruik van een rugsteun. Een ergonomische stoel kan helpen, vooral als patiënten besteden lange dagen aan het werk in een zittende positie.

Overwegingen

Er zijn zes factoren te overwegen bij het aanpassen van een stoel voor gebruik op kantoor: 1) Wanneer de handen rusten op het werkvlak, mag de ellebogen in een hoek van 90 graden. 2) De dij maatregel controleert die je gemakkelijk kan glijden je vingers onder je bovenbeen aan de voorkant van de stoel. 3) Tijdens het zitten, moet u in staat om uw vuist passeren tussen de achterkant van de kuit en de voorkant van de stoel. 4) Uw stoel moet wat onderrug ondersteuning te bieden. 5) Test rust ooghoogte om ervoor te zorgen dat je blik valt natuurlijk in het midden van uw computerscherm. 6) De armsteun moet iets til je armen op de schouders.

Alternatieven

Niet-traditionele alternatieven voor chronische rugpijn zijn de backless knielende stoel, die de zittende persoon zet in een knielende positie, waarbij spanning af van de onderrug. Een andere keuze, het zadel stoel, heeft de vorm van een zadel, en de gebruiker een positie vergelijkbaar met die gebruikt bij het paard aanneemt. De oefening-ball chair is een grote bal die de gebruiker in beweging te blijven en niet onderuit stimuleert. Een fauteuil stoel brengt de gebruiker in een liggende positie met de voeten omhoog op een voetsteun.