Stoelen die zijn goed voor je rug

Stoelen die zijn goed voor je rug

Er zijn drie natuurlijke rondingen langs je ruggengraat: je onderrug of lumbale regio; je bovenrug of de thoracale regio; en uw nek of cervicale regio. Als deze curves worden ondersteund, de kans op rugklachten verminderen u. De beste manier om de juiste stoel voor je rug te vinden is om te zitten in zoveel als je kunt.

Testen Stoelen

Bij het testen van een stoel, zorg ervoor dat uw voeten plat op de vloer naar voren, en je knieƫn gebogen in een hoek van 90 graden, met ten minste 1 inch tussen hen en de rand van de stoel. Kijk voor een komvormige breed genoeg voor je dijen en heupen. Als de stoel heeft een rug, een vinden die bochten samen met je onderrug. De zitting moet geven je niet te veel ruimte om slouch, of dwingen je terug in een ongemakkelijke boog. Voor je bovenrug, kijk naar de breedte van de zitting rug om te bepalen of het de juiste maat voor uw frame. U wilt iets dat groot genoeg is om je rug te ondersteunen, maar niet zo groot dat je arm bewegingen worden belemmerd zal zijn. Kijk voor stoelen die uw werkstation passen; uw polsen moet iets lager dan je ellebogen zijn.

Stoel Types

Zorg ervoor dat de stoelen recht voor de baan is. Er zijn verschillende types voor verschillende taken en rugklachten. Als je aan het doen zijn taken met veel armbeweging, overweeg dan de aanschaf van een backless, ergonomische stoel. Enkele voorbeelden hiervan zijn: het zadel stoel, de knielende stoel en de uitoefening bal. Alle drie stimuleren de handhaving van de wervelkolom curve in het lumbale gebied. Zowel het zadel stoel en de uitoefening bal kan helpen versterken van je rug. Met de zadel stoel, je houding lijkt op een persoon die op een paard. Je benen en heupen zijn wijd open; de stoel is licht gekanteld. Dit helpt je onderrug blijven gebogen. Kijk voor iets dat in hoogte verstelbaar is. Als je zijn neergestreken op een oefening bal wordt u constant gedwongen om het evenwicht met je voeten te houden; Dit vermindert de druk op je rug. Er zijn oefening bal stoelen leverbaar met een rugleuning. Als u ervoor kiest dit type stoel, zorg ervoor dat het is breed genoeg om je bovenrug te ondersteunen.

Met een stoel die u selecteert, overweeg dan om van tijd tot tijd. Resterende in een pose voor een lange duur kan spanning veroorzaken aan uw wervelkolom.