Stoel stoellift Opties

Stoel stoellift Opties

Terwijl trappen maken mobiliteit mogelijk tussen verschillende verdiepingen van uw huis kan ze een pijn voor de leeftijd of de handicap zijn. Een stoel traplift is een goed idee hier om een ​​persoon naar boven te dragen of de trap af en ook helpen met een wasservice en boodschappen. Variërend van de kleur van de stoel om de armsteunen, zijn er verschillende opties om uit te kiezen, terwijl het opzetten van een stoeltjeslift.

Stof en Kleuren

U kunt uw stoel aan uw interieur passen te bestellen. Er zijn een breed scala aan stoffen en kleuren beschikbaar om uw stijl en smaak. Eenvoudig te reinigen en weinig onderhoud stoffen zijn haalbare opties.

Hoedanigheid

Meest trap stoeltjesliften komen met een maximale capaciteit van slechts 300 pond. Maar je kunt ook een zware trap stoeltjeslift die een maximale capaciteit van 500 £ kan vasthouden bestellen. Ze zijn voorzien van een bredere zitting van 36 inch en meer.

Arms

U kunt uw trap stoeltjeslift met armen die vouwen en uit de weg te bestellen. Sommige stoelen zijn zonder de armen. Sommige alleen standaard armen die niet bewegen.

Rails

Alle trap stoeltjesliften hebben rails die volgen langs de zijwand van de trap voor de stoel om op te rijden. Het gaat van een uiteinde van de trap naar de andere. Veel trap stoeltjesliften bieden een rail die zal vouw langs de muur totdat je het nodig hebt. Wanneer nodig kunt u deze uit te klappen. Dit zal het uit de weg wanneer deze niet in gebruik te houden.

Swivel Bottom

Veel traplift stoelen bieden een draaibaar aan de onderkant van de stoel. U kunt de stoel om op te zitten of uit te schakelen. U kunt de stoel aan beide uiteinden van de trap draaien. Maar toen de trap stoeltjeslift in werking is je rug zal zijn in de richting van de muur. Niet alle trap stoeltjesliften hebben deze optie.

Foot Rest Sensor

Een voetsteun registreert het gewicht op de voetenplank. Terwijl in werking als de voeten loskomen van de voetsteun van de sensor zal de traplift stoel te stoppen. Dit is een optionele veiligheidsvoorziening.

Seat Belt Senor

De veiligheidsgordel sensor is een andere optionele veiligheidsvoorziening voor de trap stoeltjeslift terwijl in werking. Als de veiligheidsgordel sensor detecteert dat de gordel ongedaan heeft de traplift stoel zal tot stilstand komen.