Stimulatie Gereedschap voor hersenbeschadiging Kids

Stimulatie Gereedschap voor hersenbeschadiging Kids

Een kind met een traumatisch hersenletsel kan ernstige uitdagingen presenteren aan de ouders proberen om te gaan met speciale behoeften en de behandeling van hun kind. Gereedschappen zijn beschikbaar voor ouders en medische professionals te helpen bij de behandeling van kinderen met hersenletsel. Deze tools bestaan ​​uit methoden, objecten en medicijnen ontwikkeld om de hersenen van het kind te stimuleren, terwijl niet te overbelasten.

Overzicht

De hersenen van een kind kan beschadigd raken van een verscheidenheid aan evenementen. Externe krachten, als een klap op het hoofd van het spelen van sport of het overleven van een auto-ongeluk, kan de hersenen weefsels en veroorzaakt een duurzame waardevermindering. Andere evenementen, zoals een langdurige hoge koorts of gebrek aan zuurstof naar de hersenen tijdens de geboorte, kan ook leiden tot blijvende hersenschade aan een kind. Re-training helpt kinderen het verbeteren van hun motoriek en cognitie.

Fysieke stimulatie

Lichte fysieke activiteiten met een kind met een cerebrale letsel toe hun bloedstroom en verhoogt hun zintuigen. Oefening stimuleert de hersenen door het activeren van boodschapper chemicaliën in de hersenen en helpt om het verband tussen de spieren en het zenuwstelsel te stimuleren. De aard van wat oefeningen kinderen kunnen doen, hangt af van hoe ze fysiek worden beïnvloed door hun hersenletsel. Lichte activiteiten zoals stretching, yoga, of zwemmen kan worden bereikt met of zonder deelname van toezicht van een volwassene.

Sense Stimulatie

Het nemen van een kind met hersenletsel naar een natuurlijke omgeving, zoals een bos of een park, kan een zeer fysiek en sensorische-stimulerende evenement. Natuurlijke omgevingen bevatten verschuiven zin informatie zoals wind, patronen van zonlicht en schaduw, geuren, en een verscheidenheid van texturen. Speelgoed ontworpen om te helpen met gevoel stimulatie zijn gemaakt met kinderen die leven met hersenletsel. Deze speeltjes zijn fel gekleurd en bevatten eenvoudige taken zoals het stapelen, het aanbrengen van voorwerpen bij elkaar en opnieuw leren van talen.

Mentale stimulatie

Mentale stimulatie activiteiten helpen kinderen met taal en leren, en kunnen hun gedachten te stimuleren om te helpen bij het verkrijgen van mentale kracht, focus en behendigheid. Flash-kaarten van vormen, cijfers en voorwerpen zijn al lange tijd gebruikt om kinderen met traumatisch hersenletsel-trein opnieuw. Computerprogramma's zijn ontwikkeld door psychische specialisten om een ​​kind de hersenen om de neurale netwerken vereist optimaal leren en functie hervormen stimuleren.