Steps to Get Rid van Anger

Steps to Get Rid van Anger

Woede is een natuurlijke afweermechanisme. Echter, het moet worden gecontroleerd voor de geestelijke gezondheid van u en degenen om je heen. Het beheersen van je woede zullen mensen meer bereid om samen met u te maken en heb je als een deel van hun leven. Anger management technieken zijn nuttig om onnodige agressie, dat kon je het land in de gevangenis te voorkomen. Volgens Charles Spielberger, een psycholoog die gespecialiseerd is in woede, "Als geen van deze ... technieken werken, dat is wanneer iemand, of iets, gaat pijn doen."

Instructies

•  Houd op je woede zonder uitgehaald. Na te denken over iets positiefs, en dan druk uw woede in rationele woorden of schriftelijk.

•  Maak duidelijk om jezelf af wat het is, dat is het maken van je boos. Vraag jezelf af hoe je zal herstellen van je woede zonder anderen te kwetsen. Dit kan onder meer een gesprek met de persoon op wie je boos bent.

•  Adem diep vanuit je middenrif als je boos voelt. Vul je longen naar de bodem. Beeld je buik te vullen met lucht. Gewoon ademen in je borst is niet genoeg.

•  Neem deel aan lange rekken, zoals yoga. Dit kan je spieren te verlichten en duidelijk uw geest.

•  Zeg kalmerende woorden om jezelf wanneer je voelt dat je boos, zoals "Het zal wel goed," "Dit zal passeren," "Wees kalm." Dit zal je geest te krijgen om meer te rationaliseren en te stoppen met zich te concentreren op het probleem dat maakt je boos.

•  Plaats gedachten zoals: "Alles is geruïneerd en ik ben helemaal woedend," met "De dingen zijn niet zo groot op dit moment, maar ze zullen beter worden." Als vaak gedaan, zal dit de manier waarop je denkt te veranderen.