Stemvork behandeling voor ADHD

Stemvork behandeling voor ADHD

Stemvork therapie, of geluid therapie is een alternatieve geneeskunde procedure waarbij stemvorken worden aangeslagen of sport en geplaatst op of in de buurt van het lichaam. Beoefenaars van stemvork therapie beweren dat het kan helpen bij verschillende ziektes en aandoeningen, en kan helpen om mentale helderheid te verbeteren, stress, verbetert de concentratie, en integreert denkpatronen. Holistische websites aanbod zoals BeyondReikit en YourSound beweren verlichting van deze symptomen kan helpen om de symptomen die gepaard gaan met Attention Deficit Hyperactivity Disorder met (ADHD) te corrigeren.

Geschiedenis

Stemvorken werden voor het eerst gemaakt in 1711 door de Engelsman John Shore en werden gebruikt bij het afstemmen van muziekinstrumenten. De oude Chinezen beoefend vormen van geluid therapie in het gebruik van klankschalen. De kommen zou op de rug van de patiënt worden geplaatst en een Tibetaanse bel zou boven de klankschaal worden gebeld naar een harmonische resonantie in het lichaam te creëren.

Gebruik

Sound therapie gebruikt nu stemvorken toegepast op letsel of slecht functionerende anatomie, evenals energie-centra of chakra's. De vork is geslagen en geplaatst in het gebied van het lichaam voor het veranderen van de trillingen binnen. Vorken worden afgestemd om te helpen bij het vinden van een andere toon of toon adres verschillende zaken, en worden zij helpen de organen en weefsels rond het gebied waarin de vorken geplaatst verjongen. Het geluid van de toon, zoals waargenomen door het oor, wordt gezegd dat de geest en hulp adres concentratie problemen te verhelpen.

Andere Therapie Media

Andere vormen van geluid therapie bestaan, zoals prentenboeken en audio tracks, die beweren te helpen een betere mentale helderheid en het adres van ADHD. Voorstanders van geluid therapie beweren dat samen met het opruimen van de geest en het verbeteren van de concentratie, kan het geluid helpen te blokkeren ongewenste afleiding en stimuleren en helpen bij het behouden luisteren capaciteit. Audio-cd's en MP3's zijn beschikbaar online en in gespecialiseerde winkels. Dagelijks luisteren van deze audiobestanden kan helpen om de symptomen van aandachtsstoornissen te overwinnen.

Behandeling

Geluid therapie is niet een permanente genezing voor elke kwaal, maar kan enige verlichting voor patiënten met ADHD te bieden, helpen om de focus te verbeteren. Herhaalde behandelingen kunnen verder moeten worden ervaren vermindering van de symptomen. Terwijl de wetenschappelijke effectiviteit van stemvork of geluid therapie is in het geding, is er weinig kans op schade door het gebruik ervan. Bij ADHD patiënten vermijden therapie of medicatie voor de aandoening, kan stemvork therapie worden gebruikt als vervanging voor deze behandelingen totdat beoordeeld door een professional. Plotselinge stopzetting van medicijnen voor ADHD voorgeschreven wordt afgeraden.

Hulp krijgen

Veel acupunctuur specialisten en holistische genezers hebben geluid therapie omarmd in hun praktijk. Kwalificaties voor licentie verschillen per staat, maar het is belangrijk om te zoeken naar een gecertificeerd practitioner bij het zoeken naar het geluid therapie. Stemvorken voor ADHD zijn ook beschikbaar op het internet.