Stem op een knieblessure

Stem op een knieblessure

Knieblessures van welke aard dan kan frustrerend zijn, niet te pijnlijk te noemen. Weten of uw knieblessure is mild of ernstig is essentieel in het bepalen van hoe de wond te behandelen. Bijna een op de drie Amerikanen ouder dan 45 jaar verslag een soort van pijn in de knie, volgens de Mayo Clinic. Tenzij dat de schade het gevolg is van een plotseling ongeval, neem de tijd om de oorzaak vast te stellen voordat haasten naar de dokter of het ziekenhuis.

Instructies

•  Meet uw pijn. Knie pijn kan het resultaat van een gescheurde ligament, gescheurd kraakbeen of een specifieke ziekte als artritis. Vraag jezelf af, is mijn pijn constant? Is het komen en gaan? Is de pijn scherp en kloppend of meer van de pijn? Als de pijn is sporadisch en niet-invaliderende, u waarschijnlijk een lager niveau blessure.

•  Let op de symptomen. Scheuren een ligament kan leiden tot plotselinge pijn die verergert bij het lopen of rennen. Een knallend geluid kan ook begeleiden elke beweging en kunnen u niet in staat om het gewicht te houden op de knie. Deze blessure is ernstiger en vereist medische aandacht.

•  Moeilijkheidsgraad rechttrekken je knie kan het gevolg zijn van een ontwrichte knieschijf zijn. Symptomen van de mid-level letsel zijn zwelling en moeite met lopen. Een patiënt kan meestal zien deze vorm van letsel en de knie is gevoelig voor verplaatsen van links naar rechts.

•  Let op tekenen van artritis. Reumatoïde artritis wordt vaak gekenmerkt door symmetrische pijn, zoals pijn in beide knieën tegelijk volgens de Arthritis Foundation. Pijn is ook ernstiger bij patiënten eerst wakker en als ze later op de dag moe. Degenen met reumatoïde artritis merken gewoonlijk bijkomende problemen zoals spierpijn, vermoeidheid, stijfheid, gewichtsverlies en griepachtige symptomen.

•  Probeer zelf-behandeling van jezelf door ijsvorming en verheffen de knie, met een lager niveau van blessures. Anti-inflammatoire geneesmiddelen kan ook helpen om de zwelling en pijn.

•  Raadpleeg een arts als de pijn aanhoudt voor drie dagen of meer of erger wordt, omdat je waarschijnlijk een hogere nominale blessure. Symptomen van een meer ernstige verwondingen omvatten het hebben van problemen lager gewicht op je knie, het observeren van een duidelijke misvorming of merken voortgezet zwelling of koorts, die een infectie zou kunnen betekenen.