Staphylococcus Aureus Preventie

Staphylococcus Aureus Preventie

Staphylococcus aureus is een veel voorkomende bacterie die verantwoordelijk is voor wat wij noemen stafylokok infectie. als we begrijpen wat het is en hoe het wordt uitbesteed, kunnen we maatregelen om het te voorkomen. Het is een slimme bacteriën die immuniteit kunnen opbouwen tegen antibiotica en kan ons besmetten in een aantal manieren.

Bronnen van stafylokok

Staphylococcus aureus is een bodem geboren bacterie, maar we meestal contracteren het van andere mensen of dieren. Het is gewoonlijk aanwezig op de huid of nasale passages en daarna komt het lichaam via een snede. Een van de meest hinderlijke eigenschappen is hoe zij kan gedijen in steriele omgevingen zoals ziekenhuizen. Een patiënt zal gaan voor een operatie en dan naar huis gaan met een secundaire stafylokok infectie. We kunnen ook tijdelijke IT via de voeding bij een restaurant of van het niet wassen van onze handen na het hanteren van vlees.

Waarom stafylokok is op de Stijging

Staphylococcus aureus bacteriën resistent tegen penicilline, amoxicilline en andere veel voorkomende antibiotica gebruikt tegen het in het verleden geworden. Deze nieuwe bacteriestam wordt MRSA, methicilline-resistente Staphylococcus aureus. Zij worden aangeduid als super bugs. Ze zijn resistent geworden door het overmatig gebruik van antibiotica. In het verleden werden Methicilline-gebaseerde antibiotica passed out zoals snoep voor elke kwaal denkbaar. Zij zijn ook routinematig geïnjecteerd vleesproducerende dieren infecties verspreiden. Het is bewezen dat betere leefomstandigheden voor deze dieren automatisch en vaatziekten te verminderen. Het overmatig gebruik van antibacteriële zeep is onder verdenking nu als een andere manier om bacteriën te overhalen tot het opbouwen van weerstand. Krachtigere antibiotica zoals ciprofloxacine nog werken tegen MRSA, maar als we niet oppassen zullen ze nutteloos geworden, ook. Cipro is ook onder de loep genomen voor een aantal vervelende bijwerkingen, dus het moet met voorzichtigheid worden gebruikt. De meeste artsen nu controleren een infectie voordat ze antibiotica voorschrijven. Antibiotica werken niet tegen virale infecties, zoals sommigen geloven. Goed gebruikt, antibiotica levens redden, en we ze nodig hebben om te blijven werken.

Hoe werkt stafylokok Infect?

De stafylokok bacterie kan krijgen op onze huid uit de bodem, bedorven vlees of een besmet persoon. Als ons immuunsysteem zwak is, kan het een voet aan de grond te krijgen. De meest voorkomende stafylokok infectie is op de huid en zal ontwikkelen tot een kook. In veel gevallen zal het lichaam het bestrijden of de kook zal drain op zijn eigen. Antibiotica zal een ingekapselde kook niet bereiken. Als de kook is persistent, zal het nodig hebben waar u gaat prikken en afgevoerd. Als de infectie blijft in het lichaam, kan het bloed, longen en hart. Als het in de bloedbaan komt, kunt u misselijk om je maag te voelen en heb hoofdpijn, maar een koorts is een ernstig teken. De maag lijkt voor Staphylococcus bacteriën beter. De infectie zal meestal werken zijn weg door het spijsverteringsstelsel zonder enige medicatie. Stafylokok infectie kan een ergernis zijn of het kan fataal zijn.

Natuurlijke vormen van preventie

Algehele gezondheid zal ons helpen uit de vele bacteriën die we in contact komen met voorkomen infectie. De eerste verdedigingslinie is het wassen van onze handen. Verwijder eventueel snijdt meteen met waterstofperoxide. Als een snede wordt steeds besmet gebruik een drievoudige antibiotische zalf. Stimuleren van het immuunsysteem zal zeker helpen afweren Staphylococcus aureus. Veel infecties opnieuw optreden omdat de bacterie blijft in het systeem. Om herinfectie het gebruik van natuurlijke antibiotica te voorkomen. Knoflook is een van de beste natuurlijke antibiotica en kunnen worden genomen door de pil, omdat het eten van genoeg kan moeilijk zijn. Echinacea supplementen zijn andere veilige natuurlijk antibioticum. Zowel knoflook en echinacea kunnen worden gebruikt volgens de label. Tuin salie, Salvia officinalis, kan worden ondergedompeld en vervolgens gebruikt als een antibioticum huid wassen. Honing kan ook extern of intern worden gebruikt om infecties te bestrijden. Als de infectie is in de blaas, neemt cranberry capsules en drank cranberry sap. Met behulp van al deze natuurlijke afschrikmiddelen kunnen helpen bij de bestrijding of voorkoming van stafylokok. Het is het proberen waard natuurlijk maatregelen bij het begin van de kook, maar als de infectie zich verspreidt of voel je je slecht, streven naar een arts. Wanneer iemand in uw huis heeft stafylokok, geen handdoeken, scheermesjes, een pincet of nagelknipper te delen; steriliseren metalen voorwerpen met alcohol na elk gebruik. Besmette personen zal worden geadviseerd om hun nagels, handen en besmette gebieden schoon te maken met een antiseptische zeep. Antiseptische zeep zoals Hibiclens kan worden verkregen bij een apotheek.