Stafylokokken infectie behandeling

Staphylococcus, algemeen bekend als "stafylokok" is een groep van bacteriën die in de neus en op de huid van 20 tot 30 procent van de volwassen leven. Meestal, ze veroorzaken geen schade, maar besmetting veroorzaken als schade optreedt en normale beschermende barrières van het lichaam breken. Stafylokok infecties zijn meestal mild, maar ze kunnen ernstig zijn, zelfs dodelijk. De meest voorkomende vorm van stafylokok infectie.

Minor huidinfecties

Huidinfecties worden algemeen behandeld met antibiotische zalf of orale antibiotica, die zal beginnen symptomen te verlichten in een tot twee dagen en het lichaam ontdoen van de infectie in een week. Zelfs als u zich beter begint te midden van het antibioticum Natuurlijk voel, is het noodzakelijk dat u het hele recept te voltooien om ervoor te zorgen dat de infectie niet zal terugkeren. Onvolledige antibiotica cursussen kunnen ook leiden tot het ontstaan ​​van antibiotica Staphylococcus stammen, zoals MRSA. Verschillende stammen van stafylokok reageren op verschillende antibiotica, zodat de infectie cultuur tests ondergaan in een laboratorium voor behandeling wordt toegediend. Als de infectie abcessen heeft veroorzaakt, kan een operatie nodig zijn om ze uitlekken.

Open Wonden

Wanneer een niet genezen gesneden wordt besmet met staphylococcus, in aanvulling op het nemen van een arts voorgeschreven kuur van antibiotica, het reinigen van de wond met zout water en zeep. Om ongemak te verlichten, dompel het getroffen gebied in warm water of een warm, vochtig kompres, verwarming pad of warmwaterkruik gelden drie of vier keer per dag gedurende twintig minuten. Als kookt begeleiden de infectie, zal het water helpen ze uitlekken van pus. Neem paracetamol of ibuprofen om pijn of koorts te verlichten.

Gesloten Wonden

Na het zoeken van professionele medische zorg en volgens de aanbevelingen voor antibiotica, breng dan een verwarming pad naar de gesloten wond drie keer per dag om de effectiviteit van de antibiotica in het besmette gebied te verhogen. Houd alle wonden die operatief zijn uitgelekt en uit de buurt van water gehecht, en niet binnen vierentwintig uur na de operatie te reinigen.

MRSA

Methicilline-resistente Staphylococcus aureus is een 'superbacterie' die resistent is tegen behandeling met meticilline-klasse antibiotica, die penicilline, amoxicilline en oxacilline omvat. Om te bepalen welke specifieke bacteriën die de infectie veroorzaken, kan uw arts culturen van uw bloed, urine, huid, sputum of urine, of van de vloeistof drainage van het besmette gebied te bestellen. Minor MRSA infecties kunnen worden genezen eenvoudig door aftappen bij zweren op de huid, een procedure die kan worden uitgevoerd in een spreekkamer. Meer ernstige MRSA-infecties kunnen worden behandeld met antibiotica, waaronder clindamycine, linezolid, tetracycline, trimethoprim-sulfamethoxazol of vancomycine. Als een ernstige infectie ontwikkelt, kan dit leiden tot ziekenhuisopname voor intraveneuze hydratatie en medicatie of nierdialyse.