Staat Ohio Eisen voor een medische kaart

Staat Ohio Eisen voor een medische kaart

De Ohio Medicaid programma een medische kaart om alle Ohioans ontvangen van Medicaid voordelen. Medicaid is een federale staat en het programma dat de gezondheidszorg geeft aan in aanmerking komende mensen met lage inkomens, volgens de Medical News Today. Echter, elke staat krijgt om te beslissen over zijn eigen, die in aanmerking komt, welke soorten van medische diensten worden aangeboden en hoeveel leden moeten betalen. Om een ​​Ohio medische kaart te krijgen, moet u in het ontvangen van Medicaid. Net als andere staten, Ohio heeft speciale eisen voor elke soort van Medicaid-programma.

Algemene eisen

Basisvereisten's moeten zijn voldaan voor een tot Medicaid te ontvangen. U moet een Amerikaanse burger zijn of voldoen aan burgerschap regels Medicaid, volgens Ohio Medicaid (zie bronnen voor burgerschap criteria Medicaid's). Je moet ook een Ohio ingezetene zijn en beschikken over een sofi-nummer.

Zwangere vrouwen, gezinnen en kinderen

Zwangere vrouwen en gezinnen met kinderen onder de leeftijd van 19 kan krijgen Medicaid door middel van een programma genaamd gezonde start als hun inkomen is 200 procent van het federale niveau armoede (FPL) of lager. Een ander programma, Healthy Families, aanvaardt gezinnen met minstens één kind onder de leeftijd van 19 en de inkomens van huishoudens die 90 procent van de FPL of minder.

Raadpleeg Gezonde Start & Healthy Families onder Inkomen Richtlijnen voor details over inkomensgrenzen (zie bronnen). Zelfs als je niet weet of je in aanmerking komen voor Medicaid gebaseerd op het inkomen, Ohio Medicaid raadt u aan om toch toe te passen, omdat je in staat zijn om een ​​aantal voordelen.

Gehandicapte, Blind en Ouderen

Volwassenen die 65 jaar of ouder, uitgeschakeld volgens de definitie van handicap of blind kunnen zijn Medicaid-in aanmerking komen de Social Security Administration, volgens Medicaid website Ohio's. Uw inkomen moet binnen 64 procent van de FPL vallen en moet je beperkte middelen hebt. Zie de link Ouderen Volwassenen en personen met een handicap onder Inkomen Richtlijnen in Bronnen voor meer informatie.

Als u denkt dat u in aanmerking komt, moet u het bewijs van uw inkomen, middelen, burgerschap en handicap / leeftijd te tonen. Een in-persoon interview met uw lokale Medicaid kantoor nodig zal zijn.

Vrouwen met borst- en baarmoederhalskanker

Medicaid is beschikbaar voor vrouwen die zijn gediagnosticeerd met borst- of baarmoederhalskanker door middel van een Ministerie van Ohio van Volksgezondheid project genaamd de borst- en baarmoederhalskanker Project. In aanmerking komen vrouwen moeten geen ziektekostenverzekering, moet de behandeling voor hun aandoening nodig hebben en moeten voldoen aan de algemene eisen, volgens de Ohio Medicaid website.

Andere groepen

Medicaid zal helpen betalen voor spoedeisende medische behandeling als u aan alle Medicaid criteria, behalve de eis burgerschap. Met andere woorden, als je niet een Amerikaanse burger, maar zijn een Ohio ingezetene en voldoen aan de financiële en de bevolking eisen groep (zwanger, gezin met kinderen, gehandicapten, blinden en ouderen), zal Medicaid betalen voor een dringende medische probleem als je een submit toepassing vragen om hulp.

Vluchtelingen kunnen Medicaid uitkeringen ontvangen door de Refugee Medische Hulp (RMA) programma indien zij voldoen aan deze eisen voldoen: Ze hebben onlangs aangekomen in de Verenigde Staten of hier gewoond minder dan acht maanden, hebben een inkomen dat is 100 procent van het federale niveau armoede of lagere en wonen een in-persoon interview waarin ze tonen het bewijs van hun inkomen en juridische status.