Støtte til meditationsteknikker

Ifølge Meditation Society of America hjemmeside, meditation er en teknik, der bruges til at skabe mental klarhed, følelsesmæssig stabilitet og generelle trivsel. At praktisere meditation behøver du kun finde et roligt, afslappet miljø, hvor du føler dig tryg og sikker. Tag 10 til 15 minutter af hver dag til at fokusere på dig selv og udvikle dit velbefindende. For at hjælpe dig på din meditativ rejse, kan du bruge visualisering, guidede meditationer eller musik til at øge din følelse af fred og ro.

Visualisering

Meditation bistået af visualisering er simpelthen den praksis meditere samtidig holde dit sind fokuseret på et billede, serie af billeder eller objekt. Brugen af ​​visuelle stimuli under meditation kan hjælpe dig, hvis du finde traditionelle meditationer metoder (såsom chanting, gentagne bevægelser eller bevægelser) vanskelig. ProjectMeditation.com tyder på, at visualisering med meditation kan anvendes individuelt eller i en gruppe eller med en guide. Når du bruger visualisering alene, først slappe af dig selv i uanset miljø, du er i. Det er bedst at begynde på et sted, du føler dig tryg og sikker, såsom dit soveværelse eller dit kontor. Luk øjnene og slap af din vejrtrækning til et behageligt niveau. Fokus på de fornemmelser af din krop, og vær opmærksom på dem. Hvis du føler en kløe, ridse det. Hvis du har for meget vægt i den ene side af kroppen, skal du justere dig selv i overensstemmelse hermed. Når afregnes, visualisere helbredende energi, der strømmer ind gennem næseborene og blive absorberet af kroppen. Denne helbredende energi kan være en hvid eller guld farvet lys, sollys eller hvad visuelle billede synes bedst til dig. Praksis ved begyndelsen af ​​hver dag. På sigt vil det blive mere og mere nemt for dig at visualisere dette lys ind din krop og fylde dig med en følelse af ro og ro.

Guidet meditation

Guidet meditation er magen til visualisering medmindre du får prompter eller scener af en guide eller leder. Guidet meditation kan arbejde på to måder. Du læser et script eller en scene og fokusere på at script eller scene, når du begynder din meditation, eller du lukker øjnene og begynde meditation processen, mens en vejledning beskriver scenen omkring dig. En fordel for guidet meditation er, at det er et fantastisk værktøj for begyndere at bruge til at føle sig godt tilpas med den praksis, og det kan bruges til enhver tid, der er bekvemt for dig. For eksempel, hjemmesiden SelfHealingExpressions.com tilbyder en række guidede meditationer ledsaget af fredelige energi, som du kan bruge, mens du sidder foran en computer. Der er en overflod af yderligere lokaliteter, der tilbyder guidet meditation scripts og audio downloads, så du kan meditere, når du føler, du har brug for det mest. For eksempel, hvis du finder lange køreture gøre dig nervøs, kan du lytte til en audio version af en guidet meditation til at holde dig rolig, før du kommer til vejen.

Musik

En anden nyttig teknik, når meditere er brugen af ​​rolig og afslappende musik. Ofte er det svært nok at stadig bekymringer og betænkeligheder, der løber gennem dit hoved, og mange mennesker bliver afskrækket, når de begynder at meditere på grund af denne vanskelighed. For nogle, tilføjer rolig musik, mens meditere giver dem noget at fokusere på i tillæg til deres vejrtrækning. Når du bruger musik til at meditere, du ønsker at fokusere på musik, der er fredelig, afslappende og fredfyldte. Hvis du ønsker, kan du bruge meditation musik, der også har sangtekster, chants og andre talte aspekter. Men de fleste opleve, at fredelige, nogle gange beskrevet som "New Age," musik er mest nyttige. Du kan også prøve den klassiske musik, instrumentale stykker, eller omgivende electronica. Når meditere med musik, du vil være sikker på, at du ikke har musikken op så højt, at det er distraherende, men ikke så lav, at man næsten ikke kan høre det. Når du finder en komfortabel lydstyrke, kan du kombinere nogle visualiseringsteknikker til at forbedre de følelser af sindsro og ro, der opstår, når meditere.