Spirituele toepassingen van Arnica

Spirituele toepassingen van Arnica

Arnica olie wordt vaak aangewend om fysiek trauma, zoals blauwe plekken of spierspanning behandelen. Veel mensen realiseren zich niet dat arnica olie is ook gebruikt voor spirituele redenen. Door de toevoeging van arnica olie in je spirituele rituelen, kunt u het gebruiken als een spiritueel hulpmiddel.

Arnica Montana voor Healing Mental Trauma

Arnica Montana kan worden gebruikt tijdens de helende ceremonies om spiritueel te nemen of te verminderen psychische trauma's. De olie kan gebruikt worden als een wierook of in combinatie met amandel-of olijfolie en ingewreven direct op de huid tijdens de ceremonie. Oefen de olie rond de mond of ogen.

Arnica Alleve voor Lifting Depressief Spirits

Arnica Alleve kan worden gebruikt in een stoom om depressief geesten te verbeteren tijdens het zweet ceremonie of geestelijke reiniging. Voeg gewoon een paar druppels Arnica Alleve in het water wanneer u uw huid stomen om uw stemming te verbeteren als u uw ceremonie uit te voeren.

Arnica Mollis voor aansluiten op de Hogere Geest

Arnica Mollis kan je helpen dichter bij je hogere geest tijdens een meditatie ceremonie of een spirituele visie zoektocht geworden. Arnica Mollis kan gecombineerd worden met olijfolie of jojoba-olie, dan wreef op de borst of nek tijdens de ceremonie.